Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

URA: Radonjić nema grama javne odgovornosti

Ocjena direktora Agencije za sprječavanje korupcije Sretena Radonjića da su mu rezultati u toku dosadašnjeg mandata sjajni "predstavlja nemanje grama javne odgovornosti prema građanima koji ga sve vrijeme plaćaju da se tobože bori protiv korupcije"

Ocjena direktora Agencije za sprječavanje korupcije Sretena Radonjića da su mu rezultati u toku dosadašnjeg mandata sjajni “predstavlja nemanje grama javne odgovornosti prema građanima koji ga sve vrijeme plaćaju da se tobože bori protiv korupcije”, ocijenili su iz Građanskog pokreta URA.

Foto: URA

“Radonjić je ovim riječima naslikao svoj politički portret klasičnog DPS funkcionera, koji nema nikakve odgovornosti za katastrofalne rezultate institucije kojom rukovodi. I takvi rezultati pritom nijesu ocjene domaće javnosti već ocjene sa međunarodnih adresa koje u svakom novom izvještaju podcrtavaju loše učinke rada ASK-a i nikakvo napredovanje u poglavljima 23 i 24, a posebno u korupciji”, ističu oni.

Tvrde i da je Radonjića na mjesto direktora ASK-a isključivo prporučila rođačka pripadnost premijeru Dušku Markoviću.

“Kao što će ga vjerovatno preporučiti za novo mjestu u Agenciji za zaštitu ličnih podataka na šta pledira. I to ne svojom voljom, nego pod pritiskom svojih poslodavaca i miljenika iz Demokratske partije socijalista koji bi da ga rotacijom sklone sa mjesta direktora ASK-a a sve pod pritiskom međunarodne zajednice”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve