Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

URA poručila Bečiću: Car je go, a i fotelja mu izmiče

Nije puno trebalo da Aleksa Bečić crnogorskoj i međunarodnoj javnosti otkrije svoje pravo političko i ljudsko lice, poručili su na Facebooku iz Građanskog pokreta URA

Nije puno trebalo da Aleksa Bečić crnogorskoj i međunarodnoj javnosti otkrije svoje pravo političko i ljudsko lice, poručili su na Facebooku iz Građanskog pokreta URA.

“Radikalizam, podrška fašizaciji društva, odustajanje od EU puta i srljanje u prošlost ne mogu se objasniti politikom bez vizije. U suštini sada je jasno da je to matrica na kojoj je Aleksa Bečić formirao svoju stranku i pokušao je predstaviti u drugom svjetlu. Car je go, a i fotelja mu izmiče”, naveli su oni uz ilustraciju izjava Demokrata povodom sinoćnjeg incidenta u kojem je ispred RTCG-a na nacionalnoj osnovi vrijeđan vicepremijer Dritan Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
22.01.2022-12:56 12:56

SAMO SESELJEVSKIH CETNICKIH DEMOKRATA DA SE OSLOBODIMO I CRNA GORA JE POMIRENA SVI ZA JEDAN JEDAN ZA SVE DEMOKRATE JE ZLO KOJE NIJE ZAPAMCENO I NEVIDJENO U NOVIJE VRIJEME SMECARI NACIONALISTICKI !!!Abazovicu Podrska sve jaca!