Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

URA podržala Milatovića: Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru

Iz URE poručuju da Milatoviću i njegovom izbornom štabu stoje na raspolaganju u logističkom i svakom drugom smislu kako bi ''pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija''

Glavni odbor Građanskog pokreta URA saopštio je da podržava Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april i pozvao sve njihove i članove i simpatizere da “glasaju za novog predsjednika Crne Gore”.

“Pobjeda Jakova Milatovića će označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja”, naveli su iz GP URA.

Iz URE poručuju da Milatoviću i njegovom izbornom štabu stoje na raspolaganju u logističkom i svakom drugom smislu kako bi “pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija”.

“Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspjeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti. Sve priče o podjelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata. Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos”, zaključuje se u saopštenju Medijskog tima URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bulbul
21.03.2023-13:11 13:11

Što se usrećio.
Isto kao i Ljaljo.

Rovca
21.03.2023-13:20 13:20

I mi smo ga podrzali i to jako.

RIR
21.03.2023-15:57 15:57

…nagovjestaj modernog drustva “Dragačevske trube”O.Balkan ,ljubljenje Nedostojnog popa crkve Srbije -okupatorske crkve u CG ,provokacije ,laži i mržnja prema Crnogorcima na CT “šta iako pogine 10 Crnogoraca ,samo da se ustoliči…” prevaranti i on i njegov šef stranke…glasajte za ponavljanje 1918 .godine u “mekoj i podmukloj varijanti”
Ološi samo se hvale a dovode nas na ivicu bankrota sa populistickim mjerama bez ek.pokrica –PI ! …oce da nas prinesu A.V.u zamjenu za Kosovo…

COL
22.03.2023-09:08 09:08

URA se pomalo ponaša mazohistički podržava svojeg uništitelja…