Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

URA pita Bečića: Da li zbog straha od snimka iz Beograda napuštate evropski kurs

Iz URE navode da nijesu sigurni da je autor saopštenja Demokrata shvatio njihovo prethodno saopštenje, jer, kako kažu, nijesu mislili na sinoćnji dogovor Bečića iz izolacije i lidera DF-a, već na prošlogodišnji Sporazum lidera tri pobjedničke koalicije

Ako zbog prijetnji beogradskih tabloida o navodnom snimku Alekse Bečića on napušta evropski kurs, onda Demokratska Crna Gora ne zaslužuje iole ozbiljan odgovor, navode iz Građanskog pokreta URA u odgovoru Bečićevoj partiji.

Podsjetimo, portal Aktuelno pisao je o brutalnim napadima vlasnika Informera Dragana Vučićevića kojima je bio izložen Bečić zbog navodnog snimka ,,đakuzi gimnastike”.

Iz URE navode da nijesu sigurni da je autor saopštenja Demokrata shvatio njihovo prethodno saopštenje, jer, kako kažu, nijesu mislili na sinoćnji dogovor Bečića iz izolacije i lidera DF-a, već na prošlogodišnji Sporazum lidera tri pobjedničke koalicije.

“Apsurdno je da o vezama sa Vučićem pričaju oni koji sklapaju tajne dogovore na izmaku prvog Dana srpskog jedinstva”, naglašavaju iz URE.

Iz Građanskog pokreta URA dalje navode da i domaća i međunarodna javnost znaju da u Vučićevim fiokama nema našeg potpisa, ali sumnjamo da zbog nekih ozbiljnih ucjena Aleksa Bečić napušta evroatlantski kurs i tjera URU da isto učini.

“Do sada ste se kao kukavice krili u izolaciji, a sada se krijete iza administratora stranica i tviter botova. Trepnite ako ste ucijenjeni ili ako vam je medijski tim oteo neko iz Statisovih medija. Čuvamo i razvijamo sektor bezbjednosti, rado ćemo vam pružiti zaštitu”, zaključuju iz URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
17.09.2021-12:48 12:48

Ne vidim nikakav razlog da se neko plaši uradka i uradaka iz spavaće sobe ili đakuzija, što bi bilo značajno za građane da li je neko ili nije dahtao u naručju ljubavnika ili ljubavnice. Mislim da ti uradci ne mogu nikome štetiti, čak naprotiv, svi smo śedoci da je jedna pjevačica postala megapopularna poslije objave njenog uradka. Lijepo je kad se mladi vole i kad uživaju u zagrljajima voljenih osoba ili osoba koje im pruže puno trenutno zadovoljstvo.