Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

URA osudila hapšenje majke Milana Kneževića: Opštim metežom DPS želi da profitira

“Ciljano, hoće da unesu nemir, netrpeljivost, netoleranciju, razdor, trebaju im usijane glave a ne razum građana”, ističe URA u saopštenju

Privođenje majke funkcionera DF-a Milana Kneževića oštro su osudili iz Građanskog pokreta URA i taj čin smatraju “kao kocku u mozaiku kojom DPS želi da dođe do većih trzavica, da situacija eskalira u društvu, a u čemu se oni najbolje snalaze.”

Podsjećaju da DPS ne može dalje od “matrice opšteg meteža u društvu zadržavati svoju vlast, jer su na takav način i došli sa ulice, preko prevrata ranih devedestih.”

“Ciljano, hoće da unesu nemir, netrpeljivost, netoleranciju, razdor, trebaju im usijane glave a ne razum građana”, ističu oni u saopštenju.

Iz ove partije kažu da nema opravdanja hapšenju penzionisane profesorice pod dugim cijevima uz kordon specijalne jedinice policije.

“DPS i institucije koje su podredili svojoj partiji po stoti put pokazuju neodgovornost i želju da se u opštem metežu u društvu profitira najjeftinije moguće uz teorije zavjere. Uz teorije ugrožavanja države od raznih strana, dok je jedini višedecenijski kamen oko vrata Crnoj Gori upravo režim DPS-a”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve