Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Oni koji žive u svijetu guslarskih pripjeva nemaju dodirnih tačaka sa realnošću

''Oni koji žive u svijetu guslarskih pripjeva i to koriste kao relevantnu temu za javno polemisanje (posebno ako je riječ o javnim funkcionerima) nemaju dodirnih tačaka sa realnošću niti imaju bilo kakvo rješenje za savremeni trenutak'', poručuju iz GP URA

Savremena Crna Gora je građansko, multikulturalno, multikonfesionalno i evropsko društvo u kojem nema mjesta mržnji, podjelama i prostora za retrogradne politike, saopštili su iz Građanskog pokreta URA povodom postupka predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

“Oni koji žive u svijetu guslarskih pripjeva i to koriste kao relevantnu temu za javno polemisanje (posebno ako je riječ o javnim funkcionerima) nemaju dodirnih tačaka sa realnošću niti imaju bilo kakvo rješenje za savremeni trenutak”, poručuju iz GP URA.

U tom pokretu navode da su takvi politički akteriodavno društvu poznati kao anahroni, bezidejni i djelovi istog problema.

“Na svu sreću njihove politike nikada neće biti opšte prihvaćene a javno polemisanje o ovakvim temama smiješne za aktuelni trenutak u kojem živimo”, zaključuju u GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Backovic E.
15.01.2023-01:04 01:04

Ma sram vas bilo. Ovo je itekako realnost, a tu realnost vi podrzavate, saucestvujetevu njoj i velikim dijelom kreirate!! Ta realnost je zavjera protiv vlastite drzave i to se prosto naziva veleizdaja. Doci ce vrijeme polaganja racuna! Sljedece sto ce se desiti bit ce katastrofalno za CG ali i za region u cjelini. Zar se polaganje crnogorskih racuna u parlamentu Srbije nije vec desilo, to je samo mali korak do katastrofe za ku cete svakako viti odgovorni. No o tome drugi put!!