Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Ogoljena antievropska politika Krivokapića, Spajića i Milatovića, pokret da im se zove Rusija sad

Crna Gora kao buduća članica EU koja je u podmakloj fazi pregovora o pristupanju uz par drugih nedemokratskih država jedina je, navode iz GP URA, u Evropi koja nije izrekla sankcije Rusiji i ljudima iz vrha Putinovog režima zbog ratne agresije na Ukrajinu

Ako je javnost imala dilemu da li odlazeći premijer Zdravko Krivokapić i njegovi ministri predvođeni Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem imaju u svojoj agendi zaista prozapadni, evropski put, ili put bespuća okrenut istoku i Rusiji nakon današnje sjednice Vlade stvari su jasne. Krivokapić, Spajić i Milatović svoju političku opciju koju su godinu dana osnivali na račun građana Crne Gore mogu umjesto „Evropa sad“ nazvati „Rusija sad“, poručili su iz Građanskog pokreta URA.

“Krivokapićev potez o prekidu sjednice Vlade i neusvajanju sankcija prema Rusiji i ljudima iz vrha Putinovog nedemokratskog režima razjašnjava cijelu situaciju. Krivokapićev politički svjetonazor je ogoljen a to što Spajića i Milatovića zajedno sa sobom građanima Crne Gore nudi zapakovane u foliji „Evropa sad“ od danas više ne pije vodu”, ističu u saopštenju.

Crna Gora kao buduća članica EU koja je u podmakloj fazi pregovora o pristupanju (uz par drugih nedemokratskih država) jedina je, navode iz GP URA, u Evropi koja nije izrekla sankcije Rusiji i ljudima iz vrha Putinovog režima zbog ratne agresije na Ukrajinu.

“Ova situacija je još jednom pokazala zašto je ova Vlada morala da ode a da nova što prije treba da bude izabrana. Čvrsto vjerujemo da će na svu sreću ova Vlada biti u prilici da odlučuje još samo nekoliko dana a da će nova odmah po stupanju na dužnost odlučno nastaviti putem EU kojeg podržava ogromna većina građana Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Backovic E.
16.04.2022-12:18 12:18

Ovi crnogorski pro rusi ili su šašavi, ili politicki glupani ili najprije ce biti placenici!! Tako je i sa srbijanskim pro rusima! Kompletno iseljenistvo im je u EU ili USA ili Australijij…., uglavnom na zapadu, 95% trgovine i deviznih priliva je sa zapada, iseljenistvo salje dolare i evre, a ne rublje, ukradeni novac sklanjaju na zapad, kada bjeze od belaja bjeze na zapad, a ne u Rusiju, zapad najvise investira u njih(njemacke firme u Srbiji zaposljavaju 70 hilj. radnika),……, ali eto Pipun, Medo, Krivi, vojv. Mandic, Dritanga, i ostala bratija hoce da budu rusi, a CG mala Rusija!! Kakvo ludilo….nece… Pročitaj više »