Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

URA odgovorila koaliciji DPS-SDP-SD: Nacionalizmom ne možete sakriti vaš kriminal

Pokret URA se nedvosmisleno bori za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru, navode oni

Iza konstantnih orkestriranih napada na Građanski pokret URA kriju se isključivo oni koji nacionalizmom žele da sakriju kriminalne i koruptivne radnje, a kojih se Crna Gora u posljednjih 30 godina i te kako nagledala, saopštili su iz URE.

Kako navode, za razliku od onih koji na pomen države Crne Gore jednu ruku drže na srcu, a drugu u džepu, pokret URA se nedvosmisleno bori za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru, istakli su iz te partije.

”Nema sumnje, napadima na URU vi želite da srušite građansku Crnu Goru, jer jedino na nacionalizmu i mržnji možete politički opstati. Mnogi bi se zapitali zašto je URA u posljednjih pola godine na udaru nacionalizma sa obje strane, iz svih kapaciteta? Koncept na kojem se URA zasniva i ciljevi kojima URA teži u potpunosti obesmišljava vašu svađalačku politiku koja hrani IQ 86 u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz te partije, oni koji napadaju URU lako se mogu podijeliti u dvije grupe.

”Prvu čine oni kojima su ugroženi nezakoniti biznis koridori i kojima je jasno da Crna Gora tako više ne funkcioniše, a drugu oni koji su politički poraženi i pokušavaju na igri sa nacionalnim osjećanjima da izvuku političku korist”, poručuju iz URE.

Ipak, kako navode iz URE, konstantan rast podrške građana tom pokretu ne može da spriječi nijedna orkestrirana hajka ili linč funkcionera.

”Građani više ne žele da slušaju šta je bilo u prošlosti, nego što će biti u budućnosti. U ovom trenutku malo je onih koji pričaju o onom što će biti. Zbog toga nas podržavaju, svjesni da je URA okosnica građanske, moderne i evropske Crne Gore koja će biti otvorena za sve njene građane”, zaključuju iz URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
29.01.2021-16:00 16:00

1. Segregacija đece po vjerskoj osnovi.
2. Premijer uči građane da prodaju glas.
3. Premijer izjavljuje da se on pita Crne Gore ne bi ni bilo.
3. Osvajanje univerziteta partijskim kadrovima URA.
4. Sumnjiva imenovanja u MO.
5. Ministarstvo zdravlja urniše
zdravlje građana Crne Gore Odbijanjem donaciju vakcine.
6. Partijska namještenja u MUPU.
7. Kršenje ustava.
8. Predśedniku URAe je neko tobože nudio 21 milion€.
A onda kao svi ih napadaju jer su na pravom putu jer se bore protiv kriminala.

TV_EU
29.01.2021-16:32 16:32

Najveci kriminal je pocinila upravo URA kradom crnogorskih crkava i ubacivanjem ruskih spijuna u sigurnosni sistem nase zemlje.

Sa balkona
29.01.2021-17:45 17:45

Rakcevic, veliki Crnogorac, odlicno zna sta za Crnogorce znaci njihova slavna proslost! A vi se uhvatili u kolo sa svetosavcimai potirete sve crnogorsko! E, bez te proslosti nema puta u buducnost. Mozda naopako, ali tako je to kod Crnogoraca! Crna Gora nije prcija SPC! Uostalom, sve vam receno na Cetinju!!!!!

svi za
29.01.2021-19:12 19:12

URA -vi sad tjesite sami sebe imali ste sansu naprijed samI smo vas glasali nikad vise – sad poslije ovakvih skandala koje radite vjerujte ako budete tjerali silu na Gradjane a to niko ne voli bez obzira ko je – mi svi zajedno u jednoj drzavi moramo se postovati medju sobom nemoze necija kultura biti bolja od druge postovanje uzajamno !! Uvjerit ce te se koliko Grdajana je izgubilo Povjerenje u vas za kratko vrijeme URA-u NIKSIC !