Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Naši poslanici glasaće za skidanje imuniteta poslanicima DPS-a i SD-a

Kako su najavili, poslanici GP URA će na plenumu i Administrativnom odboru glasati da se ukine imunitet poslanicima DPS-a i SD-a

Građanski pokret URA pozdravio je poez Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje je uputilo je zahtjev Skupštini Crne Gore, za skidanje imuniteta poslanicima DPS-a Predragu BoškovićuDragici Sekulić, Suzani Pribilović i SD-a Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću.

“Pozdravljamo potez SDT-a kojim se traži od Skupštine ukidanje poslaničkog imuniteta za Predraga Boškovića, Ivana Brajovića, Damira Šehovića, Suzanu Pribilović i Dragicu Sekulić, a povodom osnovanih sumnji da su zloupotrijebili položaj pljačkajući državu i građane dodjelom stanova”, naveli su iz GP URA na Tviteru.

Kako su najavili, poslanici GP URA će na plenumu i Administrativnom odboru glasati da se ukine imunitet poslanicima DPS-a i SD-a.

“Naši poslanici će na Administrativnom odboru i u plenumu glasati za ukidanje imuniteta. Obećali smo i uveliko dolazi vrijeme pravde i prava. Crna Gora bez kriminala i korupcije, bez mržnje i prošlosti – dom svih njenih građana”, poručuju iz te partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
06.12.2022-22:38 22:38

Skaljarski Klan sve resava na posteni nacin..vi ste jedna mizerna antidrzavna banda..sram vas bilo!