Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Na Kongresu Zelenih naša partija dobila 100 odsto podrške svih članica Zelenih Evrope

URA je, podsjećaju iz partije, proces pristupanja EGP-u započela prije tri godine, prvom monitoring misijom (2019. godine) a danas je on uspješno završen.

URA je još jedan stepenik više u izgradnji međunarodne reputacije jer je na 6. Kongresu Zelenih Evrope (EGP), koji se ove godine održava u glavnom gradu Danske Kopenhagenu, postala punopravna članica ove partijske internacionale, saopšteno je danas iz te partije.

“To znači da će URA od sada imati pravo da kandiduje svoje kadrove za najviše pozicije u rukovodstvu EGP-a ali i da će imati obavezu da aktivno učestvuje u kreiranju politika, pisanju rezolucija i oblikovanju rada EGP-a, što se umnogome odražava i kroz njihovo funkcionisanje u Evropskom parlamentu”, ističu u saopštenju.

URA je, podsjećaju iz partije, proces pristupanja EGP-u započela prije tri godine, prvom monitoring misijom (2019. godine) a danas je on uspješno završen.

“Od danas, URA ima svoje mjesto u procesu donošenja odluka, sa punim pravom aktivnog učešća. Na najvećem do sada održanom Kongresu EGP-a, gdje je prisustvovalo 940 zvanično registrovanih učesnika, URA je dobila nevjerovatnih 100 odsto glasova i taj rezultat nezabilježen je u istoriji ove partijske internacionale”, zaključuje se u saopštenju GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.12.2022-15:24 15:24

URA je jedna antidrzavna..mafijaska kriminalna vlada..Ona nema veze sa klimom u EU..

Ovo je najveca prevara u EU..kako mogu da jenog fasistu..lupeza crnogorske imovine..i mafijasa da podrze u zelene..Sta ima jedan-kriminalac-mafijas sa Zelenim?

Tara
04.12.2022-15:31 15:31

Ovo je najveci skandal..sto je EU–dozivio..Najveceg prevaranta..kriminalca..mafijasa..da podrze u ovu organizaciju..Katastrofa..bez trunke morala..i savjesti..

dajte..ljudi da pisemo ovoj organizaciji..da su u zabludi..dajte potpise..ovaj skandal..je neopisiv…U njemackoj..su zelene prozvali..kao RAF..Taj ARF..su bili najveci banditi..koji su ubijali politicare…u Njemackoj..