Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Na djelu klasična zloupotreba državnih resursa od strane Krivokapića, Spajića i Milatovića

Pitaju da li će odlazeći Krivokapić, Spajić i Milatović saopštiti građanima koliko je do sada novca poreskih obveznika potrošeno na reklamiranju imena njihove buduće političke partije

Na djelu je klasična zloupotreba državnih resursa u produženom trajanju, nakon što je i sam ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić danas nagovijestio da će se njegova buduća partija zvati Evropa sad, saopštio je Građanski pokret URA.

“Cijela Vlada je izlijepljena brendiranim materijalom „Evropa sad“, a pokriće za to predstavlja program ekonomskih reformi koji je URA jedina od starta podržavala. Iz ovoga proizilazi da je ovo sve smišljeno ranije. Tačnije, namjera da se sa promocijom partije, koja će se defacto formirati, krene sa nivoa državne vlasti, od novca svih građana, zloupotrebljavajući resurse i pozornicu Vlade. Od novca svih građana posljednih pola godine priprema se teren za osnivanje političke partije. Legitimno je osnovati političku partiju, ali je zato klasična zloupotreba novca svih građana, kroz instituciju Vlade Crne Gore, reklamirati naziv partije koju žele osnovati”, navodi URA.

Pitaju da li će odlazeći Krivokapić, Spajić i Milatović saopštiti građanima koliko je do sada novca poreskih obveznika potrošeno na reklamiranju imena njihove buduće političke partije.

“Valjalo bi i da objasne je li program njihove buduće partije „Evropa sad“ nazadna i retrogradna retorika koja se čuje na protestima posljednjih dana a na kojima  zajedno sa Aleksom Bečićem i Borisom Bogdanovićem grčevito brane fotelje na koje su došli zahvaljujući URI.  Zato što su konceptom URE došli na najviše državne funkcije zauzvrat su htjeli da URU eliminišu iz vlasti”, zaključuju u ovoj partiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
28.01.2022-14:50 14:50

Seselevski Cetnicki DEMOKRATE na celu sa Becicem ponovo veceras sakica jada CETNICKIH da vrijedjaju i prijete ABAZOVICU I SVIM ALBANCIMA -UBIJ-UBIJ -SIPTARE !!Uzasni primitivni cetnicki nacisti..Martinovic-Momo Koprivica i Becic..Albin Ceman -Kolic Dzenan Oni su pokazali koliko narod voli CETNISTVO ni 40 ljudi na protest CETNICKIH DEMOKTATA!! URA u Boga se nadamo da cemo spasit CG od Cetnickih zlikovaca na celo sa vojvodom BECICA SESELJEVSKIH CETNICKIH DEMOKRATA koji su navalili na CG da je ocerupaju ka hijene na zvjer !!