Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Marković ćutanjem potvrdio da je novac legao u DPS

Predsjednik Vlade Duško Marković, i drugi čovjek DPS-a, juče u Gusinju nijednom riječju nije demantovao činjenicu da je novac iz koverte koji je od Duška Kneževića uzeo Slavoljub Stijepović završio u kasu njegove partije, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da je umjesto toga, Duško Marković na poprilično smušen način pokušao da se napravi neobaviješten i da izigrava premijera neke od zemalja zapadne demokratije.

“Tako se u državi gdje presude pred inostranim sudovima padaju svakodnevno, gdje se tužilaštvo otvoreno stavlja na stranu vladajuće partije u bezbroj afera vezanih za DPS, on poziva na iste i građanima Crne Gore poručuje da će one završiti cijeli posao. Tako nastavlja praksu svojih partijskih kolega i vrijeđa inteligenciju iole razumnog čovjeka u Crnoj Gori”, navode iz pokreta URA.

Oni dodaju da je Marković morao jasno i nedvosmileno da se odredi prema slučaju, a ne da pokušava da brani neodbranjeno.

“Na svu sreću, čak i dokumentovane stvari o funkcionisanju njegove partije izlaze na vidjelo, a stvari se pod tepih više ne mogu gurati a da ih svi ne primijete“, zaključuju u pokretu URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve