Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Juče razgovarno sa DF-om, SD-om, DPS-om, manjinskim partijama i SNP-om, za sada u razgovorima ne učestvuju samo Demokrate

Tokom jučerašnjih sastanaka sa svim akterima zaključeno je da postoji visok stepen usklađenosti povodom njenog formiranja

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović zajedno sa izvršnim direktorom te stranke Zoranom Mikićem obavio je juče razgovore sa nizom parlamentarnih stranaka o formiranju evropske vlade koju je ta partija predstavila kao jedan od modela izlaza iz političke krize.

Sastanci su obavljeni sa DF-om i liderima tog političkog saveza Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, sa predstavnicima SNP-a Vladimirom Jokovićem i Draganom Vukićem, predstavnicima manjinskih partija Fatmirom Đekom, Nikom Đeljošajem i Ervinom Ibrahimovićem i predstavnicima SD-a Damirom Šehovićem i Borisom Mugošem.

Tokom jučerašnjeg dana sastanak je organizovan i sa predstavnicima DPS-a koji su ranije najavili podršku evropskoj vladi bez učešća u istoj.

“Sastanak je obavljen u zgradi Predsjedništva i to sa Milom Đukanovićem, Danijelom Živkovićem i Ivanom Vukovićem kojima su predočeni prioriteti evropske vlade”, ističe URA.

Tokom jučerašnjih sastanaka sa svim akterima zaključeno je da postoji visok stepen usklađenosti povodom njenog formiranja.

“Konsultacije će se nastaviti narednih dana i početkom sljedeće nedjelje”, ističe URA.

Kako su dodali, prethodnih dana predstavnici Građanskog pokreta URA konsultacije su obavili sa SDP-om, PZP-om i CIVIS-om dok za sada u razgovorima ne učestvuju samo Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve