Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Građani se uskoro birati između evropskog i primitivnog Cetinja

Zabrinjava pozdravljanje odbornika vlasti okupljenih građana u pauzama skupštinskog zasijedanja, poručuju iz URE

Cetinjska URA ponosna je na djelovanje i rad njenih odbornika u Skupštini Prijestonice koji se i pored brojnih izazova uvijek ponašaju dostojanstveno, vaspitano, uvažavajući svoje kolege odbornike, ali i građane, vodeći u svakom trenutku računa o ugledu grada koji predstavljaju, saopštili su iz te stranke.

Iz Urinog odbora Prijestonice Cetinje navode da su građani, nekoliko dana nakon nemilih događaja ispred zgrade Skupštine Prijestonice, imali priliku da vide rezultate rada, kako su kazali, političkih huškača u prethodnih godinu i po dana, čija se politika kanalisala u primitivno i nevaspitano ponašanje okupljenih pristalica, sa elementnima fašizma i šovinizma.

Iz cetinjskog odbora URE naglašavaju da organizatori događaja uzalud pokušavaju sprati odgovornost sa sebe i da je posebno tragično to što oni koji se najviše pozivaju na antifašizam na Cetinju, stoje iza skupova na kojima se šalju fašisoidne poruke, koordinišući skupom iz zgrade Prijestonice, u kojoj pritom nijesu zaposleni.

,,Sa druge strane, zabrinjava to što se o pomenutim događajima nije izjasnio gradonačelnik Prijestonice. Još više zabrinjava pozdravljanje odbornika vlasti okupljenih građana u pauzama skupštinskog zasijedanja, a najviše kooperativnost pojedinih odbornika u ‘dočeku’ kolega ispred zgrade Skupštine Prijestonice. Maske su pale. Konačno se pokazalo pravo lice DPS i njihovih privezaka. Predstavlja nam posebno zadovoljstvo što će građani Cetinja veoma brzo imati priliku da se opredijele jesu li za primitivizam, prostakluk, fašizam ili za evropsku, građansku i ekološku Crnu Goru i Prijestonicu Cetinje”, poručuju iz cetinjske Ure.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve