Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

URA DPS-u: Ne zaslužujete da postojite

URA reagovala na sopštenje DPS-a

Iz partije sabirnog centra organizovanog kriminala i korupcije (DPS-a), javili su se i danas nakon hapšenja vođe njihove kriminalne ispostave u Ulcinju da bi po ko zna koji put jeftinom i besprizornom manipulacijom pokušali zamazati oči sveukupnoj crnogorskoj javnosti i predstaviti se u pozitivnom svjetlu, ocijenili su iz URE reagujući na sopštenje DPS-a.

Podsjetimo, iz DPS-a su poručili da današnje privođenje predsjednika Opštine Ulcinj za, kako je euforično tvitnuo Dritan Abazović, ”partijsko zapošljavanje”, je vrhunac licemjerja ove vlasti i nagovještaj da će ona pokušati revanšizmom da zamaskira svu svoju bruku, sve nelegalne poteze i sramna činjenja.

”U tom izopačenom DPS univerzumu, poštovanje zaslužuju njihovi kriminalni puleni počev od Marovića i završivši do Nrkeća, a vrijedni prezira su oni koji tom izopačenom DPS shvatanju žele stati na kraj. No, uprkos najjeftinijoj propagandi od strane DPS-a i njihovih plaćenih medijskih trovača koji traju posljednjih 30 godina, razum je i dalje nadmoćniji. Zna većinska crnogorska javnost ko je državu ojadio za baslosnovne pare i zna ko je utemeljivač crnogorskog kriminala i korupcije”, kazali su oni.

Kako je saopšteno, iz URE se nadaju da će DPS nastaviti svojim dosadašnjim tokom ”i da će na taj način postati ružna prošlost crnogorske istorije i države”.

”Jer partija koja je pokrala državu, zarobila sve njene institucije i pravila građane prvog i drugog reda, podjelu ”mi i oni”, ne zaslužuje da postoji. Svakim danom takvu tezu sve više dokazuju”, zaključili su iz URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Deni
18.01.2021-13:10 13:10

Vidjet cemo uskoro ko ce da nastavi da postoji, DPS ostao isti a URA gubi surevenisticke a ne dobiva srpske glasove.

Ctrl
18.01.2021-13:12 13:12

Dzabe se perete Urasi,napadajuci boljeg od sebe,jer i pored svih mana i gresaka koje je imao,DPS je bolji nego vi,vi ste se vasim potezima pokazali ko ste i ponijeli onaj naziv koji ste ponijeli.I jos nesto postenije bi bilo da priznate svoje greske i svu stetu koju ce od njih imati CG,nego da sve svaljujete na DPS.Nije posteno,a pritom nije ni istina.

gagi
18.01.2021-13:43 13:43

Kako Drazin pokret URA “brani” cetnika Abazovica,ne mozete sakriti nikako da je Selim Abazovic djed Dritanov bio Albanski cetnik strijelan 1944 u okolini Leskovca inace vojnika Jugoslovenske vojske u otadzbini po tvrdnji izvjesnog Sase Borojevica nedeavno.Ne procitah ni demant ni podvrdu Abazovica o tacnosti tog pisanja,ali ona stara veli; Dje ce kruska no pod krusku. Posebni epitet Drazinog pokreta URA nose Abazovice sluge sa Cetinja,a Bogami i tamo ga dostini “kuca daje da cetnikuju”.

Albanija
18.01.2021-14:24 14:24

Crnogorci- Albanci juce vam je na drustvenoj mrezi poruka stigla zastrasujuca -Danas URA DPS-u: Ne zaslužujete da postojite ! Sta je ljudi sa ovijem ZLIM prijetnjama !!!Zamolila bi GOSPODINA MILA DJUKANOVICA I ZDRAVKA KRIVOKAPICA da stanu na kraj svakoj prijetnji za sve prijetnje 10 godina U Spuz!!

Srb
18.01.2021-19:22 19:22

Izjava DF -gradani-da-uzmu-sudbinu-u-svoje-ruke -ni-pendreci-ni-suzavci-nece-zaustaviti-nasu-poruku !Kakvu poruku sad treba da posalju Crnogorci-Albanci-Muslimani -Katolici kad i URA porucuje: Ne zaslužujete da postojite !