Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: DPS da slijedi primjer Dedeića kako se poštuje većina u Skupštini

Iz URE kažu da je konačni cilj DPS-a da mnogobrojnim opstrukcijama spriječi izglasavanje Zakona o porijeklu imovine

Odobravanjem samo onih odluka koje im idu u prilog sa sjednice Skupštine Crne Gore održane 28. decembra 2020. godine, koju osporavaju i nazivaju vanustavnom, iz DPS-a ponovo demonstriraju licemjerje i pokazuju koliku važnost i cijenu imaju njihovi argumenti izrečeni u javnosti, saopštili su iz Građanskog pokreta URA povodom vijesti da sekretar Državne izborne komisije (DIK) Nikola Dedeić od juče dolazi na posao, iako je kao kandidat DPS-a izabran na sjednici čiju zakonitost spori njegova partija.

Iz te partije ističu da takvi postupci DPS-a ne iznenađuju.

,,Jasno je da se čelnici DPS-a teško nose sa izbornim rezultatom i da ne umiju da kroje politiku partije iz opozicionih klupa, jer nastavljaju da sprovode politiku dvostrukih aršina koja je i bila jedan od ključnih faktora koji ih je doveo do političkog dna. Neinteligentno je ako planiraju da, istim jeftinim manipulacijama i logikom da dva i dva nije četiri, nego pet, opstanu u tekovinama demokratskog društa koje gradimo. Zato im toplo preporučujemo da prate primjer svog člana Dedeića i ne osporavaju legitimitet skupštinskog zasijedanja na kojem su izglasani zakoni čijih se posljedica primjene očigledno boje”, navode iz URE.

Iz URE kažu da je konačni cilj DPS-a da mnogobrojnim opstrukcijama spriječi izglasavanje Zakona o porijeklu imovine.

,,Ovim putem im poručujemo da samo odlažu neminovno, jer će Zakon o porijeklu imovine sigurno biti izglasan. Tome neće niko moći da stane na put, pogotovo ne služeći se politikanstvom”, zaključuju iz URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
URA
13.01.2021-07:06 07:06

Crna URA Toplo preporucuje opoziciji da se vrati na Brod Titanik (SKUPSTINA) ! Ko vama sta vjeruje ili je lud ili je bolest u pitanju! Prevari ste skloni -mitu 21 milion -.nacionalisti – puni ste zla prema Crnogorcima- Gradjanima CG DAN JE POSTAO CRN !