Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Demokrate izabrale smjer radiklizma, političkog autizma i dekadentnosti

,,Sa potpunom irelevantnom retorikom i sa iste takve pozicije na koju su došli Bečićevi i Bogdanovićevi puleni postali su ono što su bili radikali u političkom životu susjedne Srbije dvijehiljaditih''

Izlaganje poslanika Demokratske Crne Gore na današnjem premijerskom satu ali i u kontinuitetu prethodnih šest mjeseci govori o političkom smjeru koji je ta partija izabrala a to je smjer radiklizma, političkog autizma i dekadentnosti, saopšteno je iz GP URA.

“Sa potpunom irelevantnom retorikom i sa iste takve pozicije na koju su došli Bečićevi i Bogdanovićevi puleni postali su ono što su bili radikali u političkom životu susjedne Srbije dvijehiljaditih.

U namjeri da praznom pričom kriminalizuju premijera, unize predsjednicu Skupštine ali i demokratske institucije države uspijevaju suprotno – da izazovu odijum kod svakog racionalnog i mislećeg građanina Crne Gore”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, na svu sreću i države i građana brzo su skinuli maske i pokazali svoje pravo političko lice – “regresivne, radikalne i nedemokratske partije čiji su krajnji dometi demonstracija lične i političke nekulture, frustracije i primitivizma”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andrija
27.05.2022-18:24 18:24

Demokrate-(SESELJEVCI ) sami sebe su nazvali Cetnickom partijom nema nista novo -MILACIC-BECIC  Putinovu skolu oce CRNU GORU U PLAMENU KA UKRAJINU  Strogo im uskratit sirenje nacionalizma po CG i zabranit im ulazak u SKUPSTINU!