Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

URA Demokratama: Kad završite šminkanje zgrade Skupštine, čekamo da izvadite glavu iz pijeska

Radovanić na kraju poziva kolege iz parlamentarne većine da u što kraćem roku zakažu sjednicu i kompletiraju izbor novog Tužilačkog zakona, kako bi Crna Gora, smatra on, konačno dobila nekompromitovane i profesionalne tužioce, a ne zavisila od samovolje Milivoja Katnića i sličnih partijskih tužilaca

„Da je Tužilački savjet i u julu bio prioritetniji, od šminkanja zgrade Skupštine, Crna Gora bi imala još značajnije rezultate, a do jučerašnjih dešavanja na Cetinju ne bi ni došlo. Učinićemo sve da kolege iz Demokrata ne opterećujemo teškim temama, zbog kojih konstantno zabijaju glavu u pijesak, kako bi do 27. septembra pristiglo što više konstruktivnih predloga za izbor novog logotipa Skupštine, šta je od esencijalne važnosti za zatvaranje poglavlja 23 i 24”, poručio je danas generalni sekretar URE Mileta Radovanić Demokratama.

“Umjesto da se bavimo tumačenjem prikrivenih otrovnih strelica i neistinitih konstrukcija, koje nam upućuju kolege kojih magično nikada nema kada se bilo šta kompleksno dešava u Crnoj Gori, imamo pametnijeg posla, kako bi sačuvali građanski mir i Ustav Crne Gore”, stoji u odgovoru Radovanića.

Radovanić na kraju poziva kolege iz parlamentarne većine da u što kraćem roku zakažu sjednicu i kompletiraju izbor novog Tužilačkog zakona, kako bi Crna Gora, smatra on, konačno dobila nekompromitovane i profesionalne tužioce, a ne zavisila od samovolje Milivoja Katnića i sličnih partijskih tužilaca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar Pan
06.09.2021-16:38 16:38

Zašto da žure sa renovranjem zgrade Skupštine. Možete da zasijedate na Cetinju. Doletite helikopterom. Relaksirano…

Anonimous
06.09.2021-18:07 18:07

Pa u Šipčanik, no popovi popiše svo vino iz ograničene serije. Ograničeno je svašta nešto u vezi sa vama, pa će brzo i vlast.

Cetinje
06.09.2021-19:50 19:50

Kakva su ovo dva cetnicka zla Cetnicka URA-i Cetnicki DEMOKRATI znamo dobro sta mislite i sta ste uradili CRNOGORCIMA ZLIKOVCI CETNICKI kad tad ce te odgovarat fino ste nas podijelili da vam Crnogorci nikad zaboravit i oprostit nece daleko nam kuca od cetnika!URA-DEMOKRATE!