Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

URA Demokratama: Je li opet problem sa press centrom

Kako kažu, prosto nevjerovatno zvuči poziv za razgovor od strane Demokratske Crne Gore pa se pitaju je li poziv od Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića ili je opet neka omaška njihovog čuvenog press centra

Demokratska Crna Gora je danas promijenila svoje ranije tvrdnje da neće da bude dio manjinske vlade i postavila svoje uslove parlamentarnim partijama pod kojim bi, ipak pristali da pregovaraju o manjinskoj vladi. Ekspresno nakon toga oglasio se Građanski pokret URA i poručio da prosto nevjerovatno zvuči poziv za razgovor od strane Demokratske Crne Gore pa se pitaju je li poziv od Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića ili je opet neka omaška njihovog čuvenog press centra.

“Drage Demokrate, o čemu ćete razgovarati sa nekim za koga ste rekli da je izdajnik? Sa nekim za koga tvrdite da je uzeo 21 milion? Sa ljudima koje optužujete da politički djeluju, a u slobodno vrijeme švercuju kokain”, navedeno je u saopštenju.

Iz URA-e su podsjetili Demokrate na jučerašnja dešavanja.

“Juče ste govorili: kukavice, izdajice, šiptari, pajovići, kriminalci, a danas – Sjednimo da razgovaramo o manjinskoj vladi. Ni nama ni građanima nije jasno o čemu se radi? Da niste uzeli 21 milion”, dodaje se u saopštenju.

Ako je vaš poziv iskren, poručuju iz URA-e, “onda znači da ste sve vrijeme pričali neistine i obmanjivali javnost”.

“Ako je to tako, onda sa nama nemate o čemu da razgovarate. Poslije podrške vašeg lidera fašističkim povicima, vašeg javnog pozivanja na linč neistomišljenika, na dugo vrijeme ste kompromitovali svoju partiju”, piše u saopštenju.

Što se tiče GP URA, napominju, “ova Vlada je završila svoj mandat”.

“Ponudili smo model manjinske vlade, na koji očekujemo izjašnjenja svih 81 poslanika u Skupštini Crne Gore. Nadamo se da građani sada jasno vide vašu principijelnost, dosljednost i istinu. Spremni ste na sve, samo da sačuvate fotelje”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
22.01.2022-17:15 17:15

URA-Ne dozvolite da vas nikad ovakvo izvrijedjaju ove SPLACINE SESELJEVE DEMOKRATE!