Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

URA: Dan nezavisnosti proslavimo optimistični i uvjereni da možemo da budemo uspješna evropska priča

Poručuju da Crna Gora kao građanska, evropska i ekološka država mora biti matica i dom svih njenih građana bez obzira na bilo koju njihovu ličnu pripadnost ili opredjeljenje.

Na Dan nezavisnosti koji Crna Gora sjutra obilježava kao datum kada je 2006. na referendumu obnovila svoju nezavisnost građani treba da budu optimistični i uvjereni da možemo zajedno da budemo uspješna evropska priča, poručuju iz Građanskog pokerta URA.

Poručuju da Crna Gora kao građanska, evropska i ekološka država mora biti matica i dom svih njenih građana bez obzira na bilo koju njihovu ličnu pripadnost ili opredjeljenje.

“Bez obzira na poteškoće i izazove sa kojima se kao društvo i država susrijećemo, ako zajednički energiju usmjerimo na bolji život svih nas, sa krajnjim ciljem da što prije postanemo dio porodice najrazvijenih država Evrope, onda ćemo imati mnogo više razloga za slavlje. Pozivamo sve lokalne uprave da u prazničnim danima ukrase ulice državnim zastavama kako bi poslali poruku jedinstva, ljubavi i privrženosti prema našoj Crnoj Gori. U želji da ovaj ali i svaki naredni Dan nezavisnosti proslavljamo sa dobrim i lijepim vijestima za sve nas, građanima Crne Gore ma gdje god se nalazili u svijetu želimo srećan 21. maj – Dan nezavisnosti”, zaključuju u GP URA.

https://www.youtube.com/watch?v=Qf6Xn13-M7s&feature=emb_title

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cukoooavav
20.05.2022-15:58 15:58

NAJLJEPSA DRZAVA NA SVIJETU  -BOZJA MILJENICA -SVAKA CAST ZA —URA—PORUKA DEMOKRATAMA KAKAV BOLESNIK TREBA DA SE RODIS  DA RUSIS  CRNOGORSKA OBELJEZJA I NE SLAVIS DAN DRZAVNOSTI  I DA SIRIS  -ZASTAVE  TUDJE DRZAVE    NA DAN CG  DRZAVNOSTI  !!!!