Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

URA Cetinje: Osuđujemo izjavu Milana Kneževića i članove njegovog obezbjeđenja

Kako su kazali, naročito je za osudu izjava Kneževića o nošenju oružja kao i pokušaj obmanjivanja javnosti o navodnom napadu na njega, ako imamo u vidu da se radi o poslaniku crnogorskog parlamenta koji bi svojim ponašanjem trebao da bude uzor svim građanima

Cetinjska URA osudila je napad obezbjeđenja poslanika Demokrtaskog fronta Milana Kneževića na Cetinjanina Ivana Gardaševića.

,,Nedolično ponašanje i fizički nasrtaji članova njegovog obezbjeđenja na Gardaševića, naročito u prisustvu starijih članova porodice su za svaku osudu”, saopštili su iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, naročito je za osudu izjava Kneževića o nošenju oružja kao i pokušaj obmanjivanja javnosti o navodnom napadu na njega, ako imamo u vidu da se radi o poslaniku crnogorskog parlamenta koji bi svojim ponašanjem trebao da bude uzor svim građanima.

,,Ovakvi primjeri ponašanja izazivaju prezir svakog dobronamjernog građanina. Pozivamo sve naše sugrađane i građane Crne Gore da svi zajedno uložimo napor u izgradnji građanske, tolerantne i pravedne Crne Gore”, zaključuju iz cetinjske URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve