Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

URA će podržati Bečića na predsjedničkim izborima

Podrška Abazovićeve koalicije Bečiću je svakako i prst u oko Demokratskom frontu, odnosno predsjedničkom kandidatu Andriji Mandiću

Građanski pokret URA na predstojećim predsjedničkim izborima podržaće kandidata Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića, potvrdio je za Portal Analitika izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić.

Kako je saopšteno Portalu Analitika, to je odlučeno na sinoćnjoj sjednici Glavnog odbora GP URA.

“Bez obzira na povremena neslaganja i preoštru retoriku u viđenju rješavanja crnogorskih političkih prilika, ova parlamentarna partija je pokazala u proteklih deset godina spremnost da se na način političkog centra bori protiv nasljeđa tridesetogodišnje nesmjenjivosti vlasti”, kazala je za Portal Analitika poslanica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić.

GP URA će danas imati pres konferenciju na kojoj će ova odluka biti i zvanično saopštena.

Lider Ure i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je ranije da njegova partija podržava sve građanske kandidate.

“Mislim da su Aleksa Bečić i Jakov Milatović jako dobri kandidati. Vidjećemo. Mislim da će podrška ići ka jednom. Moja poruka je da država dobije novog predsjednika”, rekao je Abazović nedavno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Life
11.03.2023-09:55 09:55

Evo ga politički kraj za obojicu i obje nesrećne političke skupine.

Milena
11.03.2023-10:01 10:01

Kudravi,nece ga podrzati glasaci URE,suverenisticke orjentacije,jer su vidjeli da ste vi svi Vucicevi ljudi,ti,Becic,Milatovovic,Mandic

Fatmir
11.03.2023-10:36 10:36

Koji gradjanin CG smije sto vjerovat ovijem dvojici ?Sta je sve izrekao Becic za Abazovica i evo ponovo u kolo se uhvatili -Na protestu u sve gradove CG -SETAO JE BECIC KARIKATURU PERA DETLICA-da bi sto vise ublatio Abazovica DA BI SE I ULICA ZASTIDJELA- sa natpisom -21 MILION-NECU VAS PREVARIT KUNEM SE U 21 MILION PUTA-NUDE MI 21 MILION HOCU DA SE ZRTVUJEM i nedaj boze sto je sve izbacio iz usta uvreda i pogrdnih rijeci za Abazovica i evo ponovo u isti kos ubaceni – pokazace se 19 marta koliko vagate !!

COL
11.03.2023-10:46 10:46

Znači po njihovim riječima, Iznogud će podržati onoga što ga koče snimci iz nekog beogradskog đakuzija ili onaj što je uzeo 21 meleon onoga što izgore za foteljom ka vladika za Lesendrom.

Danka
11.03.2023-10:53 10:53

Husovic da si zdrav i ziv IZJAVA “Glas dajemo čovjeku koji je sačuvao mir. Nećemo dozvoliti ni mi, ni naše familije u Crnoj Gori da nas ponize i kupe. SESELJEVE Vojvode koje se diče državljanstvima drugih zemalja, politički diletantni, nevješti i nedobronamjerni članovi ‘Evrope sad’ kao ni Demokarate Alekse Bečića nemaju šta da traže na našim vratima. Dostojanstveno i slobodno, onako kako zakon nalaže, zaokružićemo ono ime koje nas je sve ove godine ponosno predstavljalo u svijetu. MILO. Nego ko?”,Nece bit kako oni oce “Leleču Turci, kukaju bule”. Napadi na prostorije IZ u Pljevljima uz poruku: “Polećela crna ptica Pljevlja biće Srebrenica”Cime… Pročitaj više »

Viktor
11.03.2023-12:36 12:36

Sami sebe ukopali
Sjajno

David
11.03.2023-15:39 15:39

Koja je ovo politicka prostitucija.Uzas!