Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

URA: Bečić dokazao da je svjesno iznosio neistine, DPS ne može biti dio evropske vlade

,,Građanima je jasno da zamjenom teza o tobožnjem povratku DPS na vlast, Demokrate pokušavaju da opravdaju svoj bijeg od evropskog puta''

Očigledno je da Bečić i Demokrate ne umiju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

,,DPS ne može biti dio evropske vlade, a podrška takvoj vladi je ponuđena svima. Građanima je jasno da zamjenom teza o tobožnjem povratku DPS na vlast, Demokrate pokušavaju da opravdaju svoj bijeg od evropskog puta”, saopštili su iz GP URA.

,,Gospodine Bečiću, ili nijeste govorili istinu kad ste nas optuživali da smo kriminalci i izdajnici, ili je sada svjesno ne govorite, u želji da sačuvate fotelje i funkcije. Vaša ponuda glasi: Vi nam sačuvajte sve fotelje, a mi ćemo se izviniti građanima Crne Gore? Bečiću, potrebno je, prije svega, da se izvinite onima koje ste lažno optužili”, naveli su još iz URE.

,,Vi da oprostite nama? Pa valjda Vi treba od nas da tražite oprost što se nas nazivali kriminalcima, korumpiranim izdajnicima koji su uzeli 21 milion i švercerima kokaina”, zaključili su iz URE.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mateo
06.02.2022-20:18 20:18

Dritan i ljaljo isti.Braca po materi.

Neko tamo
06.02.2022-21:00 21:00

E proizdajnici Evropska vlada sa četnickim bradatim majmunima i ruskim frontom dolazak porfirija mijesanje popova u politiku

Pa da vi nijeste odlucili pobjednika izbora ne bi crkva srbije vodila drzavu
Ne bi se desio 5 septembar
Vi ste proizdajnička partija 2 tajkuna
Ali dritanka agent BIA

Kad tad cete odgovarati za izdaju

Cicvara
06.02.2022-21:09 21:09

Normalno da je htijo Abazovica da ucijeni -sto je za krivicnu odgovornost samo fotelju da sacuva izdao bi on sve CETNIKE Demokrate da on i njegov Bogdanovic podmukli piskavi sa kaputicima kratkim do pupka !ostanu na vlast!!!

Haso
07.02.2022-04:44 04:44

Cus svjesno ko bi smijo bez njegovog znanja sto uradit i sad on ucjenjuje da ce se izvinut u ime njegove partije a on im davao nalog Cetnik svaku laze i podvaljuje!