Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Uprkos zabrani rada ugostiteljskih objekata i izlaska iz Budve: Radović stigao u Nikšić i sastančio u restoranu

Očigledno da se ne biraju sredstva niti gledaju uredbe i zakoni kada treba namaći koji glas više na izborima koji se održavaju u nedjelju 14. marta

Nikšić ovih dana bilježi naglo povećanje broja stanovnika, jer su automobili sa registraskim tablicama od Budve do Beograda i RS preplavili ulice grada pod Trebjesom.

U pomoć svojim partijskim kolegama, u Nikšić je stigao i predsjednik SO Budva Krsto Radović, koji se sa još nekoliko istomišljenika sastao u restoranu Vukov most.

Kako javljaju reporteri Standarda iz Nikšića, nepoznato je kakvu potvrdu za kretanje ima Radović s obzirom na to da su i Nikšić i Budva zaključani zbog epidemioloških mjera, a prava je enigma i to otkud, kako i na koji način sastanak Demokrata u nikšićkom restoranu kada su zatvoreni svi ugostiteljski objekti.

Na fotografijama i snimku koje su nam poslali čitaoci Standarda vidi se parkirano Radovićevo auto kao i izlazak iz restorana.

Da su Demokrate ozbiljno shvatile zadatak govori i činjenica da je  svoju funkciju državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova i člana Operativnog tima za praćenje izbora u Nikšiću Rade Milošević, stavio u partijsku funkciju tako što patrolira oko restorana gdje se okupljaju Bečićevi saborci.

Automobil koji koristi Rade Milošević
Automobil koji koristi Rade Milošević

Očigledno da se ne biraju sredstva niti gledaju uredbe i zakoni kada treba namaći koji glas više na izborima koji se održavaju u nedjelju 14. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve