Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Upravna inspekcija: Šefu kabineta Carevića odmah uručiti otkaz

Upravna inspekcija je konstatovala da Jovanović ima odgovarajuću stručnu spremu, ali da nema dokaza o položenom stručnom ispitu za rad u državnim organima, kao ni radno iskustvo potrebno za poslove načelnika u momentu imenovanja

Upravna inspekcija naložila je novom predsjedniku Opštine Budva Nikoli Divanoviću da odmah uruči otkaz šefu kabineta bivšeg predsjednika Marka Carevića, Nikoli Jovanoviću, zbog, kako se navodi, utvrđenih nepravilnosti.

Nikola Jovanović

Inspektori su utvrdili da je Jovanović bio u radnom odnosu od 19. septembra prošle do 19. marta ove godine, a da ga je Carević imenovao na period od šest mjeseci, javila je TVCG.

Prema nalazu inspekcije nema dokaza da je donošenju rješenja o Jovanovićevom zaposlenju prethodilo sprovođenje odgovarajućeg postupka za popunu radnog mjesta.

Upravna inspekcija je konstatovala da Jovanović ima odgovarajuću stručnu spremu, ali da nema dokaza o položenom stručnom ispitu za rad u državnim organima, kao ni radno iskustvo potrebno za poslove načelnika u momentu imenovanja.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve