Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Upozorili ga da “ne muti”: Medo se smirio, sad prihvata sve što kažu Miško i Željko

Njegova polemika, kako saznajemo, izazvala je paniku u redovima svetosavskih stranaka pa mu je skrenuta pažnja da "ne solira". Medojević je nakon toga promijenio mišljenje.

Visoki funkcioner Demokratskog fronta i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, kako je pisao portal Aktuelno,  žestoko je juče u polemici na Facebooku udario na pokrovitelje koalicije “Crno na bijelo” suvlasnike koncerna Vijesti, medijske tajkune Miška Perovića i Željka Ivanovića.

Njegova polemika, kako saznajemo, izazvala je paniku u redovima svetosavskih stranaka pa mu je skrenuta pažnja da “ne solira”. Medojević je nakon toga promijenio mišljenje.

“Medojević je malo solirao u svom stilu ali se posle razgovora sa određenim ljudima iz njegovog političkog saveza smirio i sad prihvata sve što kažu Miško Perović i Željko Ivanović”, rekli su naši izvori.

Pojedini simpatizeri svetosavske opozicije čak su preko društvenih mreža upozorili i Medojevićevu suprugu da “kaže mužu da ne muti”… “ako nije Milov igrač”.

Podsjetimo, portal Aktuelno juče je objavio informaciju, a pojedini mediji je ukrali (što je postala uobičajena praksa), da je polemišući sa komentatorima ispod jednog od svojih standardnih postova o teorijama zavjere na Facebooku, Medojević Ivanovića i Perovića optužio da su “masoni i da žele da preuzmu pobjedu naroda”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tesaloniki
03.09.2020-15:52 15:52

Hahahaha, a okle se smirio. Ovo nije nista sto je sve izjavio – oce da brise granice sa Srbijom, i da daje dvojna drzavljanstva, da podredi sve crnogorske odluke srpskim intresima, da zabrani DPS i plijeni imovinu, i sve to naravno s mjesta premijera ili makar ministra. Ko ga ne zna, skupo bi ga platio – sad samo da vidimo koliko ce kostat Krivokapica, Dritana i Becica

Jok mori
03.09.2020-21:01 21:01

Sjajno smišljeno…ali providno i jadno.
Da se zabrani DPS, a onda da DF otkači Dritana jer imaju svu većinu da izglasaju poništavanje nezavisnosti Crne Gore ( počevši od nepriznavanja Kosova ) , a i onako ne vole “šiptare” oko njih,,, Dritane u pamet se,,, ne odgovara URI da nema DPS-a… jer bez DPS-a nema Ni URA.
Šta ćete im vi kad imaju većinu,,,,
Toliko o toj političkoj ideologiji