Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Uoči pregovora: Demokrate opet napadaju URA-u

''Danas se borimo za principe: ili potpuno nestranačka Vlada ili stručnjaci bez diskriminacije u Vladi'', naveo je Martinović

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore Vladimir Martinović vjeruje da će danas kod premijera prevladati interes građana, a ne, kako je istakao, apsurdna logika da oni koji jedini imaju svoja mjesta u Vladi kažu da je to nestranačka Vlada, optužujući i vrijeđajući 38 poslanika, koji nemaju niti jedno mjesto u Vladi da se bore za fotelje.

“Ako neko ima skrivene ambicije oko predsjednika Vlade, ima vremena za pripreme do izbora 2024. godine, jer se znaju demokratski principi i koliko je koji nosilac dobio podrške na izborima 30. avgusta prošle godine. Građani opredjeljuju ko će vršiti koju državnu funkciju, a ne trikovi i prečice, poput trika oko tužilackih zakona i Tužilačkog Savjeta. Danas se borimo za principe: ili potpuno nestranačka Vlada ili stručnjaci bez diskriminacije u Vladi”, naveo je Martinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
06.10.2021-11:47 11:47

Evo Vlado seljacki djilkos sa Brajica povise Budve,inace “sveden”u Budvu na magare u kotarinu,u jednu stranu Vlado u drugu stranu kotarine “domaci proizvori”za pijacu u Budvu i tako Vlado “postade neko”zapravo Niko i nista govedo seljacko,poradi malo na jezickom izgovoru.

borko
06.10.2021-13:21 13:21

Demokrate bi da se uz zvuke gusalah pleše valcer, a da im URAši tapšanjem drže ritam, dok bi URAši da se uz zvuke violine tancuje moravac., drastićna razlika morate priznati. Na kraju će biti da će i jedni i drugi svirati kur.u pjesmu, dok ih vojvoda skube za uši….