Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Uljarević: CGO i ja stojimo na istim principijelnim pozicijama prema ovoj vlasti, kao i prema prethodnoj

''Hvala svim pojedincima, političkim partijama i kolegama iz NVO koji su osudili primitivizam i opasne poruke funkcionera vladajuće većine''

Centar za građansko obrazovanje i ja stojimo na istim principijelnim pozicijama prema ovoj vlasti, kao i prema prethodnoj, dosljedno ukazujući na devijacije u programskim oblastima koje pratimo. Zato naša kritika ovih vlasti ili trendova koje uspostavljaju ima snagu i kredibilitet, kazala je izvršna direktorica ove NVO Daliborka Uljarević.

“Hvala svim pojedincima, političkim partijama i kolegama iz NVO koji su osudili primitivizam i opasne poruke funkcionera vladajuće većine, ali i onih koji su na socijalnim mrežama uvredama prekrivali nedostatak argumenata. A, korisno je znati da ima i onih kojima su ovi napadi OK”, navela je ona, a objavljeno je na Facebook stranici ove NVO.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
29.10.2021-10:40 10:40

To nije taco kada ste se radovali ovoj Vladi ti Damjanovic ono zlo cetnicko od Vujovica i ona lazulja sto podvaljuje i izmislja Vanja Ćalović – Marković.za gospodina MILA DJUKANOVICA SAMO Da znate iz srca nam ga iscupat nikad ne mozete necete dugo vladat i podvalama se sluzit a da znate morate i odgovarat krivicno!