Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

ULCINJSKI FIRER CENZURIŠE Dritan na tviteru blokira neistomišljenike!?

Ovakvo ponašanje ne treba da čudi jer je Abazović sklon lažima i manipulaciji, što se najbolje vidjelo u slučaju ''izigravanja ludila'' kada je trebao da kaže ko mu je navodno nudio mito od 21 milion eura.

Pošteni kvazi-Albanac na privremenom radu na mjestu potpredsjednika Vlade Dritan Abazović potpuno je izgubio kompas.

Zbog svojih uvredljivih, nevaspitanih i politički nekorektnih objava na Tviteru, razjario je crnogorsku javnost, ili makar onu polovinu koju je u nedavnom napadu prostakluka proglasio kriminalcima koji “ne spavaju”.

Umjesto da prizna da je napravio veliku brljotinu, izvini se građanima i podnese ostavku, ovaj funkcioner nove vlasti i dalje srlja u ekstremizam i blokira na Tviteru sve korisnike koji ga kritikuju.

Zbog ovakvog fašističkog, cenzorskog ponašanja mnogi čitaoci portala Aktuelno dali su mu nadimak “ulcinjski firer”.

Ovakvo ponašanje ne treba da čudi jer je Abazović sklon lažima i manipulaciji, što se najbolje vidjelo u slučaju ”izigravanja ludila” kada je trebao da kaže ko mu je navodno nudio mito od 21 milion eura.

A jedan od korisnika društvenih mreža imao je veoma dobar komentar na Abazovićevo postupanje:

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Raso
07.03.2021-08:35 08:35

OBA Fasisticka -Nacionalisticka ZLA -URA-DEMOKRATE- Ima da odgovaraju jednog dana ! Pitamo se Postojili jos ko u LIJEPOJ NASOJ ZDRAVOJ CRNOJ GORI DA PODRZAVA OVE DVIJE NACIONALISTICKE PARTIJE -Velike uvrede smo primili Komsije-prjatelji -drugari zivjet cemo zajedno dijeliti dobro i zlo Trebaju li nam OVI NACIONALISTI DA NAS PODJELJUJU DAJ DA POKAZEMO NIKSICU DA SU ZA SMJETLISTA I DA IH UGASIMO-KAO POZITIVNU !!

Sara
07.03.2021-10:57 10:57
Reply to  Raso

Dobro bi bilo da su dvije nacionalisticke partije…Svi su (kompletna vlada antidrzavna..i fasisticka..koja radi na tome da uniste drzavu CG…
Ne dajmo se narode..sto ih vise napadamo..oni bivaju nervozni..samo naprijed..pazite na svoje zdravlje..nosite duple maske..i rukavice da se ne zarazite..inace..ako padnete pod njihovoj njegi..necete ostati zivi..!

gagi
07.03.2021-09:33 09:33

Sto se mene licno tice ovaj Albanski cetnik moze da me POVUCE za slep-stanglu da upalim,pa poslije vuse moze slobodno zapusti da mu dimi iza usi.

Gornji kraj
07.03.2021-17:29 17:29

Gagi @. Obavestavamo te da do daljnjega necemo nedeljom deklamovati tvoje komentare. Većina komsija ,bližih i daljih rođaka se izjasnilo protiv. Danas smo deklamovali stvaralastvo tkz mitropolita NVO 3CPC kome tepamo Micika. Njegov je opus širi i kompleksniji ijako je misljenje starijih komsija bilo da si ti ipak pismeniji. Većina je bila da ne uzklikujemo E Viva Gagi tako da ni to nijesmo izveli.Danas smo svi na kraju u stojecem stavu jako vrlo jako iz jednog glasa uzviknuli samo jedanput E VIVA MICIKA! Očekujemo da se popraviš.

!!!
07.03.2021-23:57 23:57

@donji …. Jedan si od pametnijih posrbica na portalu.!!!

usa
09.03.2021-19:40 19:40

Gospodine Abazovicu , I fill sorry for your family ,, the consequences they will indure for the price of your political post.