Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ulaskom u NATO obezbijeđena garancija nepovredivosti granica

Kako se navodi na zvaničnom Twitter nalogu Vlade, naša zemlja je ulaskom u Alijansu stvorila preduslove za razvoj i bolji život svih građana

Ulaskom u NATO Crna Gora je obezbijedila trajnu garanciju suvereniteta i nepovredivosti granica, saopšteno je danas iz Vlade.

foto: Arhiva

Kako se navodi na zvaničnom Twitter nalogu Vlade, naša zemlja je ulaskom u Alijansu stvorila preduslove za razvoj i bolji život svih građana.

Podsjetimo, Komunikacioni tim Interresorne komisije Savjeta za NATO danas pokrenuo je juče medijsku kampanju, čiji je cilj unapređenje informisanja javnosti o svim aspektima članstva Crne Gore u Sjevernoatlantskoj alijansi.

foto: Twitter

“Višemjesečna kampanja koncipirana je u skladu sa Komunikacionom strategijom – Crna Gora članica NATO-a za period do 2020. godine, koju je Vlada usvojila 28. juna prošle godine i u partnerstvu sa NATO-m i sa stručnjacima Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, sa kojom je Vlada Crne Gore partnerski izradila prvu Komunikacionu strategiju”, saopšteno je juče iz Vlade.

Komunikacioni tim će u partnerstvu sa zainteresovanim medijima i nevladinim organizacijama tokom trajanja kampanje otvarati teme u vezi sa članstvom naše zemlje u NATO-u koje su od interesa za javnost.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve