Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ujedinjena Crna Gora: Vučić pokazao da razumije složene prilike u Crnoj Gori

Ujedinjena Crna Gora pozdravila je potez predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da za Badnji dan ne dođe u Crnu Goru, ističući da je pokazao da državnički promišlja i razumije složene prilike u našoj zemlji

Ujedinjena Crna Gora pozdravila je potez predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da za Badnji dan ne dođe u Crnu Goru, ističući da je pokazao da državnički promišlja i razumije složene prilike u našoj zemlji.

Aleksandar Vučić

“Namjera da se ludosti spakovane u štabovima vladajuće DPS presele na državne adrese u Beogradu, propala je i osujećena je. Ako je huliganski pokušaj da se zapali zastava Crne Gore na ambasadi u Beogradu iz Vlade Crne Gore ocijenjena kao ugrožavanje slobode i nezavisnosti Crne Gore, onda bi posjeta Predsjednika Srbije sjeveru naše države, makar i privatna, bila povod da se iz iste kuhinje oglasi pokušaj okupacije i atak Srbije na mir i bezbjednost u Crnoj Gori. Trebao je valjda mnogima još jedan izgovor da podignu Božićni ustanak protiv najbližih, jer mržnja protiv neposlušnog naroda kulja sa svih adresa sa kojih se finansira privatna država”, ističu iz ove partije.

Navode da crnogorska vlast nema problema sa vlašću u Srbiji nego sa vlastitim građanima.

“Sa nas 100 hiljada koji svako veče učestvujemo na litijama širom Crne Gore i najmanje još toliko onih koji brane svoje pravo na život, na dostojanstvo, na slobodu vjere, koji brane imovinu Crkve, čast i obraz nepotkupljive Crne Gore. UCG poziva sve pravoslavno vjerujuće ljude da Badnji dan i Božić dočekamo kako priliči Hrišćanima, u svojim hramovima, u radosti svojih domova, uz svoju Srpsku pravoslavnu crkvu, bez straha i s ljubavlju. Pokažimo da smo drugači i bolji od njih koji se raduju zlu i nesreći vlastitih građana”, poručili su iz Ujedinjene Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve