Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ujedinjena Crna Gora: Uništeni Mojkovac je najbolji svjedok ponašanja DPS

Iz UCG su reagovali na to što je Demokratska partija socijalista juče, između ostalog, saopštila da se pred predstojeće izbore u Mojkovcu ''probudila i minorna partija Ujedinjena Crna Gora''

Ujedinjena Crna Gora konstatuje da je “veliki” DPS morao u svom saopštenju da se bavi i njihovom strankom, pa je, kako kažu, samim tim njihova konstatacija da smo minorni – oksimoron.

Iz UCG su reagovali na to što je Demokratska partija socijalista juče, između ostalog, saopštila da se pred predstojeće izbore u Mojkovcu “probudila i minorna partija Ujedinjena Crna Gora”.

“Njihovu “veličinu” najbolje im pokazuje masovno napuštanje članstva koje proživljavaju. Vrlo brzo će shvatiti da je ta “veličina” veoma relativan pojam. A o njihovoj ekspertizi svjedoči javna tajna da su im najistaknutiji funkcioneri zvaničan dan diplomiranja na fakultetima, slučajno ovjekovječili fotografijama sa plaže”, navode oni.

Iz UCG ističu da nisu iznenađeni saopštenjem DPS.

“Siledžijska komunikacija je njihov manir, iznenadilo bi nas da su usvojili neku dozu kulture. Takođe nismo iznenađeni ni količinom agresije u saopštenju, jer je njihovo upravljanje Mojkovcem bilo baš takvo – halapljivo, bahato, kabadahijsko”, poručuju iz te stranke.

Dodaju da su se iz DPS-a usudili da ih prozovu da se bave opštim parolama o jedinstvu.

“Priznajemo, pozivamo na jedinstvo, jer je DPS podijelio posvađao braću, kumove, prijatelje. Ta količina drskosti da svoju žeđ za vlašću zadovoljavaju potpaljivanjem sukoba je moguća samo DPS, nenajedenoj garnituri u pohodu odbrane ličnih interesa. Pozivamo DPS, koji krupnim koracima grabi ka opozicionom statusu u Mojkovcu, da zadrže makar mrvu dostojanstva, jer ćemo živjeti u istom gradu i nakon izbora”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
26.10.2021-19:05 19:05

Ko ono bjese  iz ove cetnicke UCG da nije setac nocni koji je podra 16 opanaka nocni setac od 19,00-21,00 6 mjeseeci sad su izbori i vidjet se koliko je ko opljackao – DPS -je vec pobijedijo i ne lazite i ne podvaljujte nista nam ne mozete vidjet ce te koliko ste vrijedni -DA JE VJECNA !!