Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Ujedinjena Crna Gora: Crna Gora zaslužuje da stane međusobni progon

Iz te partije poručuju da nas dan Vaskrsa obavezuje

Crna Gora zaslužuje nakon desetljeća, pa i vjekova velikih dioba, da stane međusobni progon, da se obuzda mržnja i da damo šansu nekom novom dobu. S Vaskrsom počinje preobražaj, Vaskrs je pobjeda života nad smrću i zato budimo dostojni praznika nad praznicima, poručili su danas iz Ujedinjene Crne Gore UCG, čestitajući najveći hrišćanski praznik svim pravoslavnim vjernicima.

“Radost Hristovog vaskrsenja dijelimo sa svim ljudima dobre volje upućujući posebne čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, administratoru Mitropolije crnogorsko-primorske vladici Joanikiju, monaštvu i sveštenstvu naše Crkve”, naveli su u UCG.

Iz te partije poručuju da nas dan Vaskrsa obavezuje.

“Godine koje su za nama bile su godine posebnih iskušenja. Odbranili smo svetinje i pokolebali one koji nisu umjeli da čuvaju ni sebe ni nas, ni njihove ni naše korijene”, dodaju u UCG.

Kako ističu, danas se od nas očekuje da otvorimo nove puteve i da se nikada ne zaboravimo.

“Da budemo dostojni naših krsnih hodova, počivšeg mitropolita i prošlogodišnjih litija koje su preobrazile Crnu Goru i nas sa njom. Braća smo, a u Vaskrsu nema poraženih. Samo oni koji dobrovoljno biraju i slijede put zla odbiće svjetlost Vaskrsenja. Odbiće je, ali ona nam je data svima”, poručuju iz Ujedinjene Crne Gore, uz pozdrav Hristos Vaskrese – Vaistinu Vaskrese.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
!!!
01.05.2021-19:21 19:21

Bas si ti kompetentan.Znamo kako si u vlastitu kucu uveo harmoniju i mir.Ustvari,neka tvoja bivsa supruga objasni.Nije zgorega i javnost da zna.Sotonin Kazanova…

Miralem
01.05.2021-23:51 23:51

Za svaku si pohvalu sto CESTITAS SVIJEM u maticu SRBIJU ej boze te bog pozlatijo ko ne bude prihvatio cestitku odma APS u PRDARU ! E budalo jedna i ti si neka izbjeglica iz Rumunije !