Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ujedinjena Crna Gora: Bez prelazne Vlade nema izbora

Posebno su istakli obavezu trenutno najjačih u opoziciji da učestvuju u toj Vladi punim kapacitetom – da svi učestvuju i preuzmu odgovornost, delegirajući lidere da budu nosioci prelazne Vlade, a samim tim i izbornog procesa

Ukoliko ne budemo imali prelaznu Vladu jedino rješenje je bojkot izbora, ponovili su poslanici Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i Goran Radonjić na sastanku sa jednim od lidera pokreta “Odupri se” Džemalom Perovićem.

Danilović i Radonjić su kazali da je jedini način za omogućavanje slobodnih izbora da se napravi pritisak na DPS i preuzme odgovornost kroz tehničku Vladu.

Posebno su istakli obavezu trenutno najjačih u opoziciji da učestvuju u toj Vladi punim kapacitetom – da svi učestvuju i preuzmu odgovornost, delegirajući lidere da budu nosioci prelazne Vlade, a samim tim i izbornog procesa.

“Ukoliko ne budemo imali prelaznu Vladu, koja će trajati minimum godinu dana, posebnim političkim sporazumom i specijalnim zakonom definisali nadležnosti i omogućili nesmetan rad, jedino rješenje je bojkot izbora. Na bojkot DPS nema odgovor”, naveli su u Ujedinjenoj Crnoj Gori.

Susret je održan na zahtjev pokreta “Odupri se”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve