Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

UCG: Raosavljevići trpe napade u Bijelom Polju samo zato što su Srbi

Takođe, kako dodaju, najoštrije osuđuju ''ćutanje Ministarstva zdravlja i resornog ministra povodom otvorenih napada na člana UCG''

Iz Ujedinjene Crne Gore saopštili su da njihov član Predsjedništva i odbornik u SO Bijelo Polje Nikola Raosavljević trpi najoštrije napade samo zato što je, kako tvrde, Srbin.

Ujedinjena Crna Gora

Takođe, kako dodaju, najoštrije osuđuju ”ćutanje Ministarstva zdravlja i resornog ministra povodom otvorenih napada na člana UCG.”

”Raosavljević ima punu podršku UCG da istraje u svojoj borbi, jer je na putu pravde i odbrane ličnog i porodičnog dostojanstva, a trpi napade i pritiske samo zato što je nepotkupljiv i što nema kompromisa oko svog identiteta. Podsjećamo da je i Nikolina supruga dobila rješenje o otkazu samo zato što se Raosavljevići izjašnjavaju kao Srbi”- saopšteno je iz UCG.

Ujedinjena Crna Gora poziva na odgovornost, ali i na zajedništvo u opozicionom djelovanju.

”Pa ako treba neka sve počne od odbrane jednog čovjeka i njegove porodice, jer valjda se borimo za te vrijednosti. Pozivamo kolege opozicionare, one sa kojima smo u programskoj i tehničkoj saradnji, ali i one sa kojima želimo promjene u crnogorskom društvu, da napravimo zajednički pritisak na DPS i tražimo tehničku vladu, da preuzmemo odgovornost i smijenimo ovu vlast koja diskriminiše i svađa već 30 godina Crnu Goru”- zaključuju iz UCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve