Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

UCG: Laž da je Danilović otuđio zaštićene lične podatke

Iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista danas su neprimjereno optužile našeg lidera Gorana Danilovića da ''nema stida'', naveli su iz UCG

Organizovane kolege iz grupe Savjeta mladih Demokratske partije socijalista danas su neprimjereno, netačno i vrijeđajući optužile našeg lidera Gorana Danilovića da “nema stida” jer ih je očigledno zaboljelo njegovo iznošenje istine u intervjuu za Dnevne novine Vijesti, saopštili su iz Ujedinjene Crne Gore.

U toj partiji ističu da je Danilović demaskirao manipulacije sadašnjeg DPS-ovskog rukovodstva DIK-a i ukazao na sve nezakonito što su radili u vezi sa sticanjem crnogorskog državljanstva od 2006.

“Ne bismo se bavili njihovim reagovanjem jer to ne zaslužuju ali smo dužni da ukažemo na jednu od prljavih laži koja je i lajt motiv cijelog saopštenja. Danilović je navodno “2016. godine, obavljajući funkciju ministra unutrašnjih poslova u Vladi izbornog povjerenja, iz tog ministarstva otuđio zaštićene lične podatke građana sa fotografijama, dijeleći ih pritom i sa drugim licima”! Ova rečenica iz saopštenja Savjeta mladih DPS-a je brutalna laž što je dokazano i u postupku pred specijalnim tužiocem u kojega se savjet starih DPS-a kune”, navode u UCG.

Iz UCG kažu da je tužba koju je te 2016. nekolicina funkcionera DPS-a predala Specijalnom tužilaštvu protiv Danilovića odbačena kao neosnovana nakon par godina maltretiranja.

“Sličnu ili istovjetnu tužbu koju je predala AZLP, odnosno nekadašnji predsjednik njenog Savjeta Muhamed Đokaj, takođe je odbačena, a postupak prekinut pred redovnim sudom. Mladi DPS-a se očigledno mnogo bolje razumiju u nekretnine, kvadratne metre, beskametne kredite i pljačku budžeta nego u politiku. Mi nismo tu da im praštamo nego se nadamo da će se i tim “podmlatkom” baviti tužioci i sudije. Dakle, ne možemo da praštamo ali razumijemo, jer ko krade taj i laže”, poručuju iz UCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Huso
01.05.2021-04:43 04:43

Danilovic je Srpski setac sto zine to slaze poznati prevarant Lekic je njegov ucitelj i zlu cud koju nosi ni sam ucitelj nije vjerovao da je htio da ga unisti a sklon je PODVALAMA-LAZIMA-A O LOPOVLUKU TO MU JE PROFESIJA!