Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

UCG: Građani da se ne plaše i da ostanu dosljedni

Ujedinjena Crna Gora ocijenila je "strašnim" poruke predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, iznijete u emisiji Teleskopija na Javnom servisu

Ujedinjena Crna Gora ocijenila je “strašnim” poruke predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, iznijete u emisiji Teleskopija na Javnom servisu.

“Poruke koje je poslao su strašne! Indirektno, poručio je sveštenicima i monasima da bi mogli biti ispraćeni u kolonama iz Crne Gore! To je uradio istog dana kada su se na društvenim mrežama, na lažnim profilima, pojavile fotografije izbjeglica tokom akcije Oluja u Hrvatskoj, i to sa vrlo jasnim porukama Srbima iz Crne Gore”, istakli su iz Ujedinjene Crne Gore.

Sinhronizovana akcija predsjednika Đukanovića i, kako ističu, šake botova.

“Sebe i partiju je stavio iznad Crne Gore i to odavno, ali u završnoj fazi svog političkog ludila, najavljuje progon, i to neskriveni, progon iz Crne Gore onih koji mu nisu po volji”, kazali su iz Ujedinjene Crne Gore.

Pozvali su građane “da se ne plaše ovakve, raspamećene politike, jer se radi o nemoći i prijetnjama kojima Đukanović kuraži sebe i hrani vlastiti strah”.

Smatraju da “uređivačka politika Javnog servisa ne zaslužuje komentar”.

“UCG poziva građane da ostanu dosljedni, da budu hrabri kao i do sada, da nastave svoj gandijevski otpor, da čuvamo Crnu Goru od piromana koji hoće da zapali vatru sukoba, progona i etničkog čišćenja. Ovo je naša zemlja, naša država, i nikakvo sijanje mržnje i straha neće nas pokolebati”, saopštila je Ujedinjena Crna Gora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve