Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

”Ubjeđivanje međunarodne zajednice da je stav Leposavića u redu – najgnusnija podvala crnogorskoj državnosti”

Drsko je i arogantno pretpostaviti da su strane diplomate i lideri koje sreće toliko neznaveni da im treba dodatno objašnjenje Leposavićevih riječi, poručuju iz GI 21. maj

Ubjeđivanje međunarodne zajednice da je stav ministra Leposavića potpuno u redu – je najgnusnija podvala crnogorskoj državnosti i prepoznavanju u međunarodnoj zajednici, saopštila je Građanska inicijativa 21. maj.

“Da se gospodin Đorđe Radulović i malo primakao nekom svjetskom centru, u ovom kratkom periodu sa svjetskim liderima, i što je bitnije da je razumio vrijednosti tih društava, mogao je uvidjeti da antifašizam, i sve ono što je iz te borbe proisteklo, nikako ne korespondira sa njegovim ubjeđivačkim poduhvatom”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Vladimir Šibalić, koordinator za međunarodne odnose.

Ističu da je drsko i arogantno pretpostaviti da su strane diplomate i lideri koje sreće toliko neznaveni da im treba dodatno objašnjenje Leposavićevih riječi.

“Svoditi bijes i razočarenje svjetske javnosti što je jedan ministar negator genocida, na lukavstvo bivše vlasti dokaz je Radulovićeve nekompetentnosti da sjedi na mjestu ministra vanjskih poslova. Dokaz je njegove nekompetentnosti da uopšte budete diplomata”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve