Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ubijao zaštićene vrste, prijetio obračunima, a sada predvodi Krivokapićevu listu

No, tokom ne baš davne prošlosti, Premović se i sam hvalio ubijanjem zaštićenih vrsta životinja. Tako je na svom Facebook profilu prije nekoliko godina objavio fotografiju sa - ubijenom srnom

Nosilac liste “Berane sad” Mladen Premović obećao je nedavno građanima bolje društvo i ekonomske promjene.

Riječi hvale o njemu su imali odlazeći premijer Zdravko Krivokapić i pojedini njegovi ministri, koji i stoje iza pomenute liste.

No, tokom ne baš davne prošlosti, Premović se i sam hvalio ubijanjem zaštićenih vrsta životinja. Tako je na svom Facebook profilu prije nekoliko godina objavio fotografiju sa – ubijenom srnom.

U Crnoj Gori je lov na srne trajno zabranjen. Pritom, za ubistvo te životinje predviđena je zatvorska kazna do tri godine. Nije poznato da je bilo koja nadležna institucija protiv Premovića pokrenula postupak tim povodom.

Pored toga, Premovića javnost pamti i po tome što je, na protestima pristalica SPC u Beranama, održanim u junu 2020. godine, javno prijetio obračunom sa policijom iz Rožaja.

Protestovao je i protiv Zdravka Krivokapića, no mimoilaženja su u međuvremenu prevazišli, tako da Premović sada predvodi listu koju aktivno promoviše više ministara iz odlazeće Vlade, a kojoj logistiku, kako navode izvori iz Berana, pružaju i članovi premijerove porodice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
20.03.2022-08:36 08:36

Mislim da je namjerno izbor pao na ovog lovokradicu, spremnog na ubijanje nedužne i nemoćne divljači, kako bi profilisali stranku i kako im drugi tip ljudi ne bi prilazio.