Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Turski investitori poboljšaće saradnju sa opštinama na sjeveru Crne Gore

Ibrahimović je istakao da je podatak da je skoro četvrtina inostranih kompanija koje posluju u Crnoj Gori iz Turske, pokazatelj dobre poslovne klime, ali i odnosa između dvije države

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović i predsjednik Asocijacije turskih biznismena i investitora u Crnoj Gori Ertac Gungor, sastali su se u Podgorici, gdje su razgovarali o radu Asocijacije, kao i o potencijalima koje Crna Gora može pružiti investitorima iz Turske, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Ibrahimović je istakao da je podatak da je skoro četvrtina inostranih kompanija koje posluju u Crnoj Gori iz Turske, pokazatelj dobre poslovne klime, ali i odnosa između dvije države.

Predsjednik Bošnjačke stranke kazao je da ga raduje veliko interesovanje biznismena iz Turske, uz napomenu da sjever Crne Gore pruža ogromnu šansu za ulaganje.

Predsjednik Asocijacije turskih biznismena i investitora u Crnoj Gori Ertac Gungor kazao je da je Crna Gora veoma interesantna za ulaganje kapitala biznismenima iz Turske.

On je saopštio da u narednom periodu očekuje da Asocijacija uspostavi još bolju saradnju sa brojnim opštinama na sjeveru države, kako bi kroz konkretne pripremljene projekte mogli pozvati turske biznismene da investiraju u Crnu Goru, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve