Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Tradicionalno dobri odnosi Berana i Rusije

Kako se navodi, Bogavac je na sastanku istakao da Opština Berane tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom i da će tako nastaviti i u narednom periodu

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac sastao se sa Delegacijom Ambasade Ruske federacije u Crnoj Gori savjetnikom Nikolajem Rudajevim i prvim sekretarom  Subotinom Timurom. Tom prilikom je istaknuto da Berane i Rusija tradicionalno gaje dobre odnose, saopšteno je iz Opštine Berane.

Kako se navodi, Bogavac je na sastanku istakao da Opština Berane tradicionalno održava dobre odnose sa Rusijom i da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Uputio je poziv ambasadoru Vladislavu Maslenikovu, dodaju, da posjeti Opštinu Berane i predložio da naš grad posjete i ruski investitori.

“Savjetnik Ambasade Nikolaj Rudajev kazao je da je Berane za Rusku federaciju poseban grad jer lokalna vlast ima dobru namjeru u svim sferama svoga djelovanja”, ističu u saopštenju.

Iz Opštine berane naglašavaju da prilikom naredne posjete Beranama Rudajev ima namjeru da govori o konkretnim projektima, jer uspjeh leži u zajedničkom radu.

“Crna Gora je naš prijatelj i mi to kao država doživljavamo”, kazao je Rudajev.

Dodatno navode da su sastanku prisustvovali i potpredsjednik Skupštine opštine Berane Goran Kiković, odbornik Boris Boričić, menadžer Opštine Vladimir Đaković, direktor Komunalnog preduzeća Savo Vučetić, šefica Kabineta predsjednika Opštine Dubravka Jovančević, šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević, savjetnica u Službi Skupštine Jasmina Đukić i savjetnik u Službi predsjednika Miomir Vojinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve