Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Todorović: Izgradnja zgrade za mlade bračne parove, konkretan izraz brige o mlađoj populaciji u našem gradu

''Pored navedene zgrade, planirana je izgradnja i stanova namijenjenih socijalno-ugroženom stanovništvu, što će značajno doprinijeti stvaranju boljih uslova za život ranjive kategorije društva u našoj opštini''

Plan o izgradnji zgrade, koja je namijenjena mladim bračnim parovima, a realizovaće se u 2022. godini kroz privatno-javno partnerstvo, još je jedan svijetli primjer razumijevanja koje Opština Šavnik pokazuje prema onima koji predstavljaju budućnost našeg grada, kazala je predsjednica Savjeta mladih DPS Šavnik, Jelena Todorović.

“Povoljni uslovi za obezbjeđenje egzistencijalnog pitanja, velika su olakšica mladim ljudima da zasnuju porodicu baš ovdje u Šavniku, što ukazuje na odgovoran odnos lokalne vlasti, predvođene Demokratskom partijom socijalista, prema problemima s kojima se susreće šavnička mladost”, navela je Todorović.

Kako je saopštila, pored navedene zgrade, planirana je izgradnja i stanova namijenjenih socijalno-ugroženom stanovništvu, što će značajno doprinijeti stvaranju boljih uslova za život ranjive kategorije društva u našoj opštini.

“U krajnjem, sve navedeno ukazuje na to da lokalna samouprava preduzima konkretne korake čija realizacija doprinosi stvaranju boljih prilika za kvalitetnije i jednostavnije funkcionisanje građana u svakodnevnom životu”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve