Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Tivatska koalicija DPS-SD-SDP-LP: I nakon dvije godine vlasti Komnenoviću i dalje za sve kriva opozicija

Ističu da presjedniku te opštine interes nije ''multietnička sredina kojom se Tivat decenijama ponosi''

Gospodine Komnenoviću, ne prolazi Vam više “adut” kojim ste počeli kampanju, u kojoj Vam je poslije dvije godine na vlasti i dalje kriva opozicija. To govori o Vašim rezultatima koji su na žalost zaprepašćujući. Očigledno da ste izbornu kampanju otpočeli manipulacijama, poručili su iz Tivatske koalicije DPS-SD-SDP-LP.

“Da ni sami ne vjerujete ovome što ste napisali govore činjenice da ste prve noći nakon izborne pobjede građanima Tivta priredili folklor devedesetih, slaveći uz tuđe zastave i pjevajući pjesme žiteljima Donje Lastve i drugih krajeva našeg grada, za koje smo mislili da ne postoje ni u arhivama najvećih kleronacionalista na ovim prostorima”, navedeno je u zajedničkom saopštenju koalicije.

Ističu da presjedniku te opštine interes nije “multietnička sredina kojom se Tivat decenijama ponosi”.

“Izabranom stazom, od prvog dana preuzimanja vlasti, pokazali ste da Vaš interes nije multietnička sredina kojom se Tivat decenijama ponosio, pa ste nam priredili “humanitarne koncerte” i razne kulturne događaje koji su rezultirali sloganom “Boka je Srpska”. Tada ste jasno, svima nama dokazali da od Vašeg predstavljanja kao građanskih listi nema više ništa i odredili pravac koji je jedina istina o Vama, jer vuk dlaku mijenja a ćud nikada”, dodaju iz tivatske koalicije.

Da smo u pravu, kako navode, potvrđuje i činjenica da “Vas je već napustio dio najbližih saradnika- rukovodioca opštinskih organa”.

“Upućujemo Vas da onima koji su još uvijek tu, u posljednje dane Vašeg službovanja, skrenete pažnju da postupe u skladu sa zakonom kada su određene fasade u pitanju. Možda razmislite, da bar na kraju, konačno i dostavite prijedlog odluke prinudnoj upravi, kako bi djeca sa teritorije opštine Tivat imala besplatan prevoz do škole, a koji ste toliko obećavali”, dodaju iz Koalicije.

Obratili su se Komnenoviću i konstatovali sljedeće.

“Da, gospodine Komnenoviću, ”živjećemo u gradu i poslije izbora”, ali ne u ambijentu kojeg Vi nesporno kreirate a u kojem naš Tivat, nažalost živi, već u ambijentu građanskog, mediteranskog i evropskog Tivta, neopterećenog etničkim i vjerskim podjelama”, zaključuju iz Tivatske koalicije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Danka
17.09.2022-20:08 20:08

CETNICKI DEMOKRATE DJE GOD DODJU NA VLAST  NACIONALIZAM REKLAMIRAJU -ZAMISLITE KOLIKI PSIHICKI POREMECENIK MORAS BIT DA ZIVIS U CG I KAZES -SRPSKA-BOKA-SRPSKI H.N -SRPSKA CRNA GORA TO SAMO FASISTI  CETNICKI DEMOKRATE U CG RADE – ZA SVA ZLA  NANESENA CG MORAT CE ODGOVARAT !!