Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Tičić: U Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih pomagača

Kao i prošle godine u susret Danu nezavisnosti Crne Gore, Budva i danas preko ostataka svoje ražalovane vlasti demonstrira nepoštovanje Ustava i zakona, kroz kačenje zastava drugih država

U susret 21. maju, danu oko kojeg bi svi građani trebalo da budu okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, oni, koji na žalost Budve, i dalje predsjedavaju Opštinom u tehničkom mandatu, svojom retrogradnom politikom čine sve da podjele prodube još više, saopštio je Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva.

“Kao i prošle godine u susret Danu nezavisnosti Crne Gore, Budva i danas preko ostataka svoje ražalovane vlasti demonstrira nepoštovanje Ustava i zakona, kroz kačenje zastava drugih država. Da je u Budvi, uprkos uvođenju prinudne uprave, na snazi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih dugogodišnjih pomagača, potvrđuje i glasno ćutanje bivših koalicionih partnera”, istakao je Tičić.

Prema njegovim riječima, pored toga što je raspuštena lokalna vlast u Budvi iznevjerila svoje građane, kojima su prije izbora obećali sve, a nijesu ispunili ništa, rezultati njihovog rada ogledaju se i u teškoj kompromitaciji turističkog imidža grada, nepotizmu i partijskom zapošljavanju, međusobnim svađama i teškim optužbama za kriminal i korupciju, nezakonitim imenovanjima i razrješenjima činovnika, i konačno u potpunoj blokadi lokalne uprave.

“Koliko su bili uspješni, dovoljno je reći da za godinu i po dana nijesu uspjeli da formiraju lokalnu upravu. I to je pametnome dosta. A obećali su da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed. “Zahvaljujemo im”, nijesu pomogli, a od suda građana neće se sakriti tako što će se pokriti ovom ili onom zastavom”, zaključio je Tičić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve