Srijeda, 24 Jula, 2024
Rubrika:

Tičić: Dok se vlast bavi bezuspješnim pokušajima sastavljanja većine, svakog dana sve više turista napušta Budvu sa lošim utiscima

Tičić poziva nadležne institucije, političke čelnike i sve relevantne subjekte da hitno reaguju i preduzmu potrebne mjere kako bi se problemi riješili

Smeće na svakom ćošku, prljave ulice, nepokošene površine, i slomljeni znakovi signalizacije predstavljaju ozbiljan problem. Grad je pod najezdom gmizavaca i insekata, što dodatno ugrožava zdravlje i sigurnost građana. Buduća početna stanica transporta Budva – Dubrovnik izgleda kao deponija, što ilustruje zanemarivanje komunalnih problema, kazao je Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva.

“Najpoznatija hotelska zona već godinama pati od neprijatnog mirisa otpadnih voda, što se pogoršava zbog neredovnog transporta mulja i katastrofalnog stanja voznog parka Komunalnog preduzeća. Nepražnjenje smeća iz vozila tokom cijelog dana onemogućava osnovne životne uslove – čist vazduh za stanovnike i goste hotela. Da sve može biti gore, imamo situacije nelegalnog paljenja deponija, koje predstavljaju ozbiljan problem za životnu sredinu i zahtijevaju hitnu intervenciju nadležnih institucija”, naveo je Tičić u izjavi dostavljenoj medijima.

Glavne gradske saobraćajnice su, dodaje on, zapuštene, dok je gradilište u centru grada započeto u jeku političke kampanje bez realnih mogućnosti da se završi prije vrhunca turističke sezone.

“Ovo govori o nesavjesnom poslovanju budvanskih čelnika”, navodi Tičić.

Poziva nadležne institucije, političke čelnike i sve relevantne subjekte da hitno reaguju i preduzmu potrebne mjere kako bi se ovi problemi riješili.

“Budva zaslužuje da bude čist i uređen grad koji će biti ponos svih nas”, zaključio je Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve