Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

TATINA BOTOVSKA PRINCEZA PRODUBLJUJE KRIZU VLASTI Krivokapićeva ćerka predvodi kampanju protiv DF-a

Nakon izbora Krivokapića za premijera, došlo je do oštrog sukobljavanja između njega i njegove porodice sa DF-om, tako da Milena Krivokapić od nedavno na društvenim mrežama koordinira svim napadima na ovaj velikosrpski savez koji je doveo njenog oca na vlast. Ovakvo postupanje Krivokapićeve ćerke, koja ima direktnu podršku svog oca, je dodatni povod za produbljivanje krize vlasti koja je ionako na ''staklenim nogama''.

Udari epskih razmjera potresaju botovsku infrastrukturu blisku vrhu Vlade i premijeru Zdravku Krivokapiću, a u tom veoma važnom subverzivno-propagandnom sistemu došlo je do korjenitih promjena.

Kako saznajemo iz veoma pouzdanih izvora, ”prvi Krivokapićev internet bot” koji je bio zadužen za prljavu propagandu protiv premijerovih političkih neistomišljenika Božo Knežević smijenjen je sa te funkcije.

Razlog smjene, kako saznajemo iz izvora bliskih premijerovom kabinetu, je to što je Knežević postao ”mekan” i nije upućivao svoju armiju botova da koriste dovoljno žestok repertoar uvreda za blaćenje političkih neistomišljenika.

Milena Krivokapić: Tatina botovska princeza

Mima istisla Boža

Kako saznaje portal Aktuleno iz više pouzdanih izvora iz Vlade i Demokratskog fronta, nakon protjerivanja Boža Kneževića sa funkcije ”prvog bota”, Milena Krivokapić je neformalno preuzela njegovu funkciju koju je obavljala i za vrijeme izborne kampanje prošle godine.

Ona je ovih dana navukla veliki bijes funkcionera i aktivista Demokratskog fronta, jer od kad je preuzela funkciju od Kneževića, vodi brutalnu kampanju na društvenim mrežama  protiv DF-a, dok su patriote i procrnogorski mediji u drugom planu.

Božo Knežević – mladi propagandni as nije zadovoljio kriterijume teokratskog mandatara i ekstremnog svetosavlja

”Javna je tajna da je DF ogromnim količinama keša finansirao Krivokapićeve aktivnosti na društvenim mrežama kako bi ga kao velikog vjernika što više približili njihovom biračkom tijelu. Zato iz tog perioda dominiraju fotografije Krivokapića kako ljubi trobojku i kako sa domaćinima koji ga dočekuju poteže značajne količine rakije”, rekli su naši izvori iz DF-a dobro upućeni u subverzivne interent-aktivnosti premijerovog tima.

Ipak, nakon izbora Krivokapića za premijera, došlo je do oštrog sukobljavanja između njega i njegove porodice sa DF-om, tako da Milena Krivokapić od nedavno na društvenim mrežama koordinira svim napadima na ovaj velikosrpski savez koji je doveo njenog oca na vlast.

”Ovi napadi su posebno intenzivirani nakon odbijanja Krivokapića da potpiše Temeljni ugovor sa SPC, tako da botovi mlade Mime redovno posjećuju sajtove i FB stranice DF-a vrijeđajući lidere ovog saveza i nazivajući ih najpogrdnijim imenima”, rečeno nam je iz više izvora bliskih DF-u i vrhu Vlade.

Kako nam je rečeno, ovakvo postupanje Krivokapićeve ćerke, koja ima direktnu podršku svog oca, je dodatni povod za produbljivanje krize vlasti koja je ionako na ”staklenim nogama”.

Voli život na visokoj nozi, posjećuje lokale na Senjaku

Krivokapićeva ćerka je poznata po tome što voli život na visokoj nozi i veći dio vremena provodi u Beogradu gdje je redovan posjetilac prijestoničkih ekskluzivnih lokala, posebno na Senjaku.

Aktivna na društvenim mrežama

Nedavno je od tajnog obožavaoca dobila 1001 ružu što ovu mladu i lijepu djevojku stavlja u red beogradske estradne elite.

Zli jezici su tvrdili da je navodni obožavalac iz DF-a, ali imajući u vidu rasplamsani rat između ovog saveza i njenog oca, mnogo je veća vjerovatnoća da je ruže poslao neko iz redova Demokrata, ili iz biznis krugova u Beogradu.

Prljava propaganda ”bogougodnih botova”

Portal Aktuelno je već pisao o kontinuiranoj hajci koja se sprovodila protiv osnivača i uredništva našeg portala sa jasnim ciljem da se ućutka medij koji razotkriva subverzivne radnje izdajničke vlasti i njihovih nalogodavaca iz Svetosavske crkve.

Osim što rukovodi armijom botova koji se po društevenim mrežama obračunavaju sa neistomišljenicima, Krivokapićeva ćerka se bavi fotomontažom i pravljenjem interent karikatura i na osnovu priložene montaže ovaj posao joj dobro ide

Takozvani svetosavski internet botovi pod indirektnom komandom premijera Zdravka Krivokapića i jednog od njegovih nalogodavaca iz Svetosavske crkve direktora srednje Bogoslovske škole Gojka Perovića, mjesecima su vodili prljavu kampanju širenja laži, kleveta i prijetnji protiv portala Aktuelno.

Kako smo pisali protojerej Srpske crkve i urednik “Svetigore” Nikola Pejović je šef dijela armije takozvanih “bogougodnih internet botova” koji propagiraju premijera Krivokapića, retrogradne klerofašističke ideje i surovo se obračunavaju sa neistomišljenicima.

Za najprljavije poslove targetiranja i brutalnog olajavanja meta koje im nacrtaju nalogodavci sa vrha, bio je zadužen Božo Knežević, student medicine i saradnik SPC, koji je uređivao Instagram stranice Bunt CG i Revolt CG, dok tu funkciju nije preuzela Krivokapićeva ćerka.

Takođe treba napomenuti da je i sin Gojka Perovića – Jovan Perović povezan sa ovim stranicama ali je i sam sve glasniji u širenju klerofašističke propagande.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sekićanin
10.06.2021-09:24 09:24

Obračun ovakvih titana, može se uporediti samo sa trenutnim obračunom, Baje Malog Knindze i Jelene Karleuše.Bojim se da ne uzdrmaju, srpski svet, više od presude, Ratku Mladiću.

Seljanka
10.06.2021-11:09 11:09

Seljanka. Klasična. Đoko Orlandić

Trebjesa
10.06.2021-11:38 11:38

Ljudi jako griješe kada,gledajući Rukoljubovu facu,zaključe da je u pitanju pošten lik.On je samo namazan svim mogućim bojama,a iza njegovog baljezganja o moralu stoji činjenica da je pored dvije-tri kuće koje ima velikodušno od Univerziteta uzeo i stan od 123 kvadrata u kojem inače i ne živi.Isti pokvarenjak kao i Branko Radulović.

Neko tamo
10.06.2021-14:27 14:27

Princezo reci svom tati da ne pije toliko nije mu dobro zbog jetre

Jovo Z
10.06.2021-17:15 17:15

Nije dobro ni Branku.

Andro
10.06.2021-20:01 20:01

Nebih rek.Branko je radio u Svetsku, bio direktor najvece met.u Svedsku . Dobio nagrade i odlikovanja od njih. Prema tome Branko je imao novac da to kupi u onom Podgorickom brlogu. Zarade konobari , med , naprave ovamo vile. A Branko koji je vrsni dr metalurgije. Branko je posten, dosledan. Ne mozete Branka porediti sa ovim koji non stop laze. Slusa onog novinara iz Radoja Dakic i 2 fam sto mu lazu to i radi. Obmanuo je DF i Amfilohija. Vifi se da je.lisicina.