Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Svi poslanički klubovi traže od Krivokapića da dostavi dokumentaciju o emitovanju obveznica

Svi poslanički klubovi zatražili su od premijera Zdravka Krivokapića da im dostavi odluku o emitovanju obveznica kojima se Crna Gora zadužila dodatnih 750 miliona eura

Svi poslanički klubovi zatražili su od premijera Zdravka Krivokapića da im dostavi odluku o emitovanju obveznica kojima se Crna Gora zadužila dodatnih 750 miliona eura.

Tu informaciju je na Twitter-u objavio poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević, koji je naveo da su to tražili u cilju jačanja kontrolne uloge Skupštine.

U dokumentu koji je Konjević podijelo na Twitter-u, piše da poslanici traže da im Krivokapić dostavi odluku/zakljuučak o emitovanju obveznica, ali i sav propratni materijal koji je Vlada razmatrala prilikom donošenja ove odluke.

“Ukoliko ste u mogućnosti, molimo Vas da nam tražene materijale dostavite do utroka 15. decembra”, navodi se u dokumentu.

Pored Konjevića, zahtjev su potpisali Danijel Živković (DPS), Slaven Radunović (DF), Boris Bogdanović (Demokrate), Branko Radulović (PzP), Dragan Ivanović (SNP), Miloš Konatar (URA), Ivan Brajović (SD), i Ervin Ibrahimović (BS).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
10.12.2020-17:44 17:44

Pustite čoeka da radi.Postenije no svi potpisani.