Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutomore-zapostavljeni biser barske rivijere

Milena Božović posebno naglašava da Sutomore mora dobiti adekvatne sportske i zabavne sadržaje za najmlađe, a kojih do danas nema. Kako bi se to promijenilo, ona je obećala da će makar 1 igralište biti izgrađeno već u prvoj godini mandata

Sutomore je biser ne samo barske rivijere kojem u prethodnom periodu nije posvećivano dovoljno pažnje niti je u njega ulagano, rekla je kandidat za odbornika Milena Božović na skupu koji je lista Radomir Novaković Cakan – Biram Bar organizovala na šetalištu u ovom barskom naselju.

“Jedan od najboljih primjera te nedovoljne pažnje je šetalište koje građani Sutomora  dugo čekaju. Ono je dobro zamišljeno, ali realizacija ne ide baš po planu. Zbog toga ćemo mi iz Biram Bar uraditi sve kako bi se što prije završilo uređenje cijelog šetališta i trga. Kroz istoriju, Sutomore i okolina su prepoznati kao strateški važno mjesto, o čemu svjedoče tvrđave Tabija i Haj Nehaj. Umjesto da budu turistička atrakcija, one su zapuštene. Zbog toga ćemo uraditi projekat njihove obnove i tako unaprijediti turističku ponudu“, navela je ona.

Milena Božović posebno naglašava da Sutomore mora dobiti adekvatne sportske i zabavne sadržaje za najmlađe, a kojih do danas nema. Kako bi se to promijenilo, ona je obećala da će makar 1 igralište biti izgrađeno već u prvoj godini mandata.

“Da bismo uradili sve što smo planirali, moramo osnovati Sekretarijat za turizam u Baru, ali i vratiti planove nižeg reda iz Podgorice lokalnoj upravi na odlučivanje. Sutomore i Bar mora voditi neko ko je prethodnim radom pokazao svoj domaćinski odnos. Zbog toga pozivam moje sugrađane da u što većem broju iskoriste svoje biračko pravo, izađu na izbore 23 oktobra i zaokruže broj 3, listu Radomir Novaković Cakan – Biram Bar“, poručuje ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve