Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Supruga Huana Gvaida objavila sliku sa Đukanovićem i zapalila društvene mreže

Podsjećamo, Crna Gora je 26. januara donijela odluku da podrži stav Evropske unije u kojem se osuđuje produbljivanje krize u Venecueli koja je rezultirala masovnim kršenjem ljudskih prava i nasiljem

Fabijana Rosales, supruga opozicinog lidera i samoproglašenog predsjednika Venecuele Huana Gvaida, objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se rukuje sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i zahvalila mu je na podršci.

”Hvala predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću za podršku ljudima Venecuele, svijet nas podržava, idemo naprijed, ne gubimo nadu. Mi imamo podršku međunarodne zajednice i nastavićemo da radimo na stvaranju globalnih saveza ”- napisala je ona na Tviteru.

Identičnu poruku i fotografiju objavila je i na Instagramu, a fotografija je nastavala na “Sedona Forumu” koji svake godine u američkoj državi Arizoni organizuje Mekejn institut (McCain Institute).

U komentarima na Instagramu uglavnom su se nizale pohvale na račun “prve dame”, koja je nedjeljama u diplomatskoj ofanzivi prikupljanja podrške i pomoći svom suprugu.

Bilo je i zahvalnica Đukanoviću za podršku.

”Veliki čovjek se pridružio jednako velikoj ženi, hvala ti što si dao Venecueli taj predah … oni su kiseonik, oni su ljubaznost, oni predstavljaju porodične vrednosti, oni su dobri ljudi…”

”Kakav je ponos za Venecuelu da imamo takvu prvu damu koja nas dostojanstveno predstavlja. Bog te blagoslovio. Prvi put vidim predsjednika zemlje Crne Gore, koja se zove kao što se ja prezivam” – napisala je Instragramu korisnica pod imenom Neli Montenegro.

 

Podsjećamo, Crna Gora je 26. januara donijela odluku da podrži stav Evropske unije u kojem se osuđuje produbljivanje krize u Venecueli koja je rezultirala masovnim kršenjem ljudskih prava i nasiljem.

”Na toj liniji, podržavamo i zajedničku izjavu naših evropskih partnera u kojoj je iskazana podrška predsjedniku Nacionalne skupštine Huanu Gvaidu da, u skladu s Ustavom u kapacitetu privremenog predsjednika, obezbijedi održavanje slobodnih, demokratskih i legitimnih predsjedničkih izbora” – navedeno je u saopštenju koje je tada objavilo crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve