Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šuković Radoviću: URA leži u blatu sa klerofašistima, a izigrava inspektore za moral

''Cijenim što ste bili na Belvederu, a razumijem i Vašu potrebu da o tome obavijestite javnost. Rekao bih, osrednje efektan način da se distancirate od partije kojoj pripadate''

Redakciji RTV Cetinje se obratio novinar i Urednik radija i portala Antena M Darko Šuković koji je zamolio da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju objavimo reagovanje na jučerasnji tekst Luke Radovića, u kojem je pomenut.

Reagovanje prenosimo bez bilo kakvih intervencija.

Gospodine Radoviću,

Cijenim što ste bili na Belvederu, a razumijem i Vašu potrebu da o tome obavijestite javnost. Rekao bih, osrednje efektan način da se distancirate od partije kojoj pripadate.

Nadam se da ćete ubuduće uraditi i još nešto, sasvim personalizovano, po čemu će Vas klerofašisti iz Srpskog sveta prepoznati kao opasnost za njihov projekat i obasuti izrazima ljubavi kojima trideset godina obasipaju mene i moju porodicu. No, za takav iskorak nije dovoljno da ste glasni u kafani ili uskom krugu prijatelja. Do takvoga raskida političkog braka u kojem ste, i Vi i URA bićete samo kućni ljubimci kreatora Srpskog sveta.

Nekoliko fakata valjalo bi da razumijete. Prvo, ja nijesam funkcioner, niti sam ikada bio. Drugo, Vi i Vaša URA danas ste tačno tamo đe je DPS bio do 1997. Treće, više je moja Antena M uradila na nacionalnom osvješćivanju Crnogoraca nego DPS i URA zajedno. Pri čemu je doprinos Vaše stranke tom pregnuću manji od makovog zrna.

Iskreno, sa Vama i sličnima, koji leže u blatu sa klerofašistima, a izigravaju inspektore za moral rado bih raskrstio jednom riječju od tri slova, nakon koje ide uzvičnik. Ali, ne bojte se, neću. Radije ću se, kao i u prethodne tri decenije, ponijeti inkluzivno i pružiti Vam šansu da pokažete kako nijeste politička prostitutka, nego samo politički analfabeta.

To znači: jeste teško svariti vas takve, nakon držanja za ruke sa negatorima genocida i Crnogoraca, slaviteljima Mladića, Karadžića i 1918. Ali, premalo nas je da bismo imali luksuz za odbacivanje bilo koga ko se dozove pameti i morala. Prihvatili smo depeesovce ’97, prihvatićemo i uraše ’21. zbog Crne Gore.

Meni lično Vi nijeste potrebni ni u prvim redovima, đe sam ja tri decenije, ni u posljednjim, u kojima ste vi od prošlog vikenda. Do juče nijesam znao ni da postojite, ali mi se učinilo da Vama i sličnima Vam ovu poruku vrijedi poslati. Makar Vi pomislili da će se ovo moje reagovanje izroditi u polemiku. Neće.

Ljubazno Vas pozdravljam! Urednik radija i portala Antena M Darko Šuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve